Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πρόσωπα

Πρόσωπα

"Και αν δεν έχομεν Έθνος, θα κάμνωμεν".

kanarisΑχ καϋμένε Κωνσταντή Κανάρη, τι να σκεφτόσουν άραγε εκείνη τη στιγμή της εθνικής εξέγερσης όταν αναφώνησες "και αν δεν έχομεν Έθνος, θα κάμνομεν". Αν ζούσες σήμερα θα έβλεπες τα χάλια του Έθνους που οραματίστηκες.

Γιατί αποκλείεται να οραματίστηκες ένα Έθνος με απάτριδες πολιτικούς, εντολοδόχους αλλοδαπών εντολέων, υποκριτές, ψεύτες, επίορκους, απατεώνες εν πολλοίς. Αποκλείεται να οραματίστηκες ένα Έθνος με πολίτες αμνήμονες, εγωϊστές, ρουφιάνους, αρχηγομανείς, μνησίκακους και ζηλόφθονες.

Η καραντίνα και οι "ευπαθείς" ομάδες με το μάτι του ΚΥΡ

24 04 20 Οι γελοιογράφοι εκφράζουν συνήθως και σατυρίζουν την επικαιρότητα με εμπνευσμένα σκίτσα και ελάχιστες λέξεις ή και χωρίς λέξεις πολλές φορές. Ο ΚΥΡ είναι ένας από αυτούς. Ποιος είναι όμως ο ΚΥΡ;

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς πρόσφυγες από την Αττάλεια της Μ.Ασίας. Σπούδασε καλές τέχνες στην ACCADEMIA DI BELLE ARTI της Ρώμης και γραφικές τέχνες στην ENALC του Τορίνου. Πρωτοδημοσίευσε σκίτσα του στο Ιταλικό περιοδικό IL TRAVASO και στην Κυριακάτικη CORRIERE DELLA SERA. Συνεργάστηκε με την ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ, την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και το ΒΗΜΑ. Επίσης συνεργάστηκε με τα περιοδικά EIKONEΣ , ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ , ΓΥΝΑΙΚΑ και ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

Περισσότερα...

Ο Dr. Rashid A. Buttar καταγγέλλει τους Bill Gates, Anthony Fauci και Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για ψευδείς αριθμούς και πληροφόρηση για τον Covid-19!

rashid buttar 1Ακούστε τι λέει αυτός ο διεθνούς φήμης ιατρός για τις εγκληματικές ενέργειες και τα ψεύδη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Bill Gates, και του Anthony Fauci που παραπληροφορούν τον κόσμο δίδοντας ψευδείς αριθμούς για τους νεκρούς από τον Covid-19, για την αναγκαιότητα του εμβολίου και την σχέση του με τον αυξημένο αριθμό ατόμων με αυτισμό, για το τσιπάκι, για την ένοχη στάση των ιατρών οι οποίοι γνωρίζουν αλλά σιωπούν, για την προσπάθεια να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να υποκύψει στα σχέδιά τους.

Αν δεν γνωρίζετε καλά την αγγλική γλώσσα ζητήστε από κάποιον που γνωρίζει να σας κάνει τη μετάφραση. Αν μπορείτε να ακούτε τα παραμύθια της τηλεόρασης από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι επιτακτική ανάγκη να ακούσετε τι λέει αυτός ο άνθρωπος!

Είμαστε όλοι αυτιστικοί!

natasa3ep nm 1Μια απίστευτη επιστολή, κόλαφος για την πολιτική και ιατρική κοινότητα, μου έστειλε χθες η Νατάσα Ματράγκα, άτομο με αυτισμό και διάγνωση ότι πάσχει από το Σύνδρομο Άσπεργκερ.

Τη Νατάσα γνώρισα προ τριών περίπου μηνών όταν μου έδωσε αυτή τη συνέντευξη : https://www.youtube.com/watch?v=ZozjrxpSWBs&t=2667s

Είχα την ευκαιρία να υποκλιθώ τότε στη διαύγεια του μυαλού της, την ευστροφία, και την απίστευτη μνήμη της! Με την επιστολή που μου έστειλε χθες, και που θα ακούσετε την ίδια να διαβάζει στο βίντεο που ακολουθεί, επιβεβαίωσε και ενίσχυσε την άποψη που είχα σχηματίσει γι' αυτήν. Αν περνούσε απ' το χέρι μου θα έδιωχνα με τις κλωτσιές τον νυν και τους πρώην πρωθυπουργούς και θα έβαζα τη Νατάσα στη θέση τους!

Περισσότερα...

Ομογενής στην Ιντιάνα προσφέρει δωρεάν γεύματα σε γιατρούς.

gyrosΜπορεί η κίνηση στα μαγαζιά να έχει μειωθεί δραστικά, όμως το εστιατόριο «Mr. Greek Gyros» έχει αρκετή δουλειά. Και αυτό γιατί καθημερινά σερβίρει το προσωπικό του νοσοκομείου «Methodist Hospitals Southlake Campus», στο Μέριλβιλ.

Οι ιδιοκτήτες του «Mr. Greek Gyros», Αλέξανδρος και Νίκη Γκαγιάνα, αποφάσισαν να προσφέρουν ένα δωρεάν γεύμα στο προσωπικό του νοσοκομείου ως ευχαριστώ για τα όσα κάνουν αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές εξαιτίας του κορωνοϊού. Οπως λένε, αυτός είναι ένας τρόπος για να ευχαριστήσουν τους γιατρούς και τους νοσοκόμους για όσα κάνουν και για το ότι θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. «Το αξίζουν. Δουλεύουν ακούραστα» αναφέρει η κ. Νίκη. Μαζί της συμφωνεί και ο σύζυγός της Αλέξανδρος.

Περισσότερα...