Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αγέλη οπαδών του Αρτέμη Σώρρα απειλεί τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη!

sorras1Η Ελληνική Δικαιοσύνη και το Υπουργείο "Προστασίας" του Πολίτη" δίνουν θάρρος στους χωριάτες και αυτοί ανεβαίνουν στο κρεββάτι, απειλούν και χειροδικούν εναντίον των αστυνομικών, που προσπαθούν να τους επαναφέρουν στην τάξη, απειλούν τους δικαστές, που προσπαθούν να αποδώσουν Δικαιοσύνη, απειλούν και βρίζουν τον μάρτυρα Λευτέρη Ρήνο, απειλούν και βρίζουν τους πάντες και τα πάντα!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε προ ολίγου ο Λευτέρης Ρήνος μπροστά στη βιντεοκάμερα, αγέλη των οπαδών του έγκλειστου "πολυεκατομμυριούχου" Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί στο δικαστήριο που θα εκδίκαζε την εξ αναβολής υπόθεση του αρχηγού τους, με τη βοήθεια του δικηγόρου κ. Φώτη Μπαμπάνη (ο οποίος εμφανίστηκε κάποια στιγμή στην αίθουσα του δικαστηρίου ενώ χθες νοσηλευόταν... διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού!) κατάφεραν να πάρουν νέα αναβολή για τις 21 Ιουνίου!

Μια χωλαίνουσα Δικαιοσύνη και ένας Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, που μπάζει από παντού, έδωσαν για άλλη μια φορά στον έγκλειστο Αρτέμη Σώρρα την ευκαιρία να παρατείνει την εκδίκαση της υπόθεσής του, εν όψει και της συμμετοχής του στις Ευρωεκλογές της προσεχούς Κυριακής!

Ζούμε ιστορικές στιγμές...

Ιωσήφ Παπαδόπουλος