Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σώρρας απών, οπαδοί παρόντες!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

diaggelmapsorraΔιεκόπη η δίκη των Αρτέμη Σώρρα, Μανώλη Λαμπράκη, Anthony Diamond και Greg Pappas η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα στο Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και αφορά το αυτεπάγγελτο αδίκημα της ψευδορκίας, για τους Anthony Diamond και Greg Pappas, το αδίκημα δε της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία για τους Αρτέμη Σώρρα και Μανώλη Λαμπράκη.

Ο έγκλειστος τριλιόνης έχει ανακαλύψει τη φάμπρικα των "απασχολημένων δικηγόρων" και με το πρόσχημα ότι ο δικηγόρος του Φώτης Μπαμπάνης πότε έχει σπάσει το χέρι του σε 22 κομμάτια και πότε εκδικάζει άλλες υποθέσεις και δεν μπορεί να παραστεί, ζητά συνεχώς αναβολές. Το δικαστήριο ωστόσο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της αναβολής, αποφάσισε να διακόψει την εκδίκαση της υπόθεσης και να την μεταθέσει για τη Δευτέρα 20 Μαίου, οπότε η υπόθεση θα εκδικαστεί, παρόντος ή απόντος του Αρτέμη Σώρρα, δεδομένου ότι το δικαίωμα της αναβολής εξαντλήθηκε.

Μπορεί βεβαίως ο Αρτέμης Σώρρας να έλαμψε και σήμερα δια της απουσίας του, κάποιοι οπαδοί του όμως, ανταποκρινόμενοι στο προχθεσινό κάλεσμά του https://www.youtube.com/watch?v=tf3kbpn8hzU&feature=youtu.be  έδωσαν το "παρών" τόσο στο προαύλιο όσο και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ευτυχώς τα πνεύματα ήταν ήρεμα και δεν υπήρξαν παρατράγουδα.

Μοναδικός μάρτυς, τον οποίο κάλεσε το δικαστήριο και ο οποίος παρέστη, ήταν ο οφθαλμίατρος Λευτέρης Ρήνος. Ακούστε τι μου είπε.