Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η σημαντικότερη είδηση της 17.06.2016

Σατυρίζει ο Σωτήριος Καλαμίτσης.

[Ξενοφοβικοί πολίτες της περήφανης Ελλάδας απλώνουν το χέρι για μια σακκούλα τρόφιμα].

Το μενού στο δείπνο που παρέθεσε ο Π.τ.Δ. προς τιμήν του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. στο Μουσείο της Ακρόπολης περιελάμβανε πράσινη σαλάτα, φρέσκιες ψητές γαρίδες με λαδολέμονο και δενδρολίβανο, φιλέτο σφυρίδας στη σχάρα με πατάτες στον ατμό, αρμυρίκια και λευκό κρασί «Σαντορίνη Χατζηδάκη 2015» (Ασύρτικο). Για επιδόρπιο προσφέρθηκε σορμπέ σοκολάτας με φράουλες, λικέρ Μαστίχας Χίου και καφές.

Και όμως, υπάρχει άνθρωπος στα Μ.Μ.Ε. που απασχολήθηκε για να μεταφέρει αυτή την «είδηση». Άξιος ο μισθός του. Δεν ντράπηκε ούτε αυτός ούτε οι συνεργάτες του και ο εργοδότης τους; Και μάλιστα όταν η είδηση είναι ελλιπής. Οι γαρίδες ήταν Σενεγάλης ή Αμφιλοχίας; Η σφυρίδα ήταν Τυνησίας ή Αιγαίου; Σημειωτέον ότι ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Πολάκης αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, αν και επανειλημμένως προς τούτο προκληθείς. Κύκλοι προσκείμενοι δήλωναν ότι ο υπουργός φοβήθηκε ότι τα βοθροκάναλα θα διαστρεβλώσουν και πάλι τις δηλώσεις του.

Η δεύτερη σε σπουδαιότητα είδηση είναι ότι η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίσθηκε σε κοσμική εκδήλωση έχοντας ξεχάσει να φορέσει το σουτιέν της.

Σώτος – λαϊκίζων, αφορήτως, ειδησεοφάγος.