Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μας αφήνουν στο σκοτάδι τα καθάρματα. Να παραιτηθούν!

Του Σωτηρίου Καλαμίτση.

skylosΙδού σημαντικές ειδήσεις που κουκουλώνουν κυβέρνηση και βοθροκάναλα, εν αγαστή διαπλοκή, ώστε να ασχολούμεθα με μνημόνια και αηδίες.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά απεφάνθη ότι η καταδίκη τινός για κτηνοβασία προϋποθέτει ότι έχει γίνει διείσδυση. Και τούτο διότι, παρά τις αντιλήψεις της κοινωνίας, εφ’ όσον ο νομοθέτης δεν έχει κινηθεί να τροποποιήσει τον περί κτηνοβασίας νόμο του 1861, δεν μπορούν τα δικαστήρια να ερμηνεύσουν τον νόμο διαφορετικά χωρίς να υποπέσουν στην πλημμέλεια της παραβίασης της αρχής «ουδέν αδίκημα, ουδεμία ποινή άνευ νόμου». Ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει με απόλυτη σαφήνεια τί είναι αξιόποινο και τί όχι. Αφού, λοιπόν, ο νόμος του 1861 απαιτεί διείσδυση και όχι επαφή παντός άλλου είδους, δεν μπορεί να καταδικασθεί για πρόκληση σε κτηνοβασία ο άνθρωπος που έβαζε τη μία από τις δύο πρόγονές του να αντλεί ευχαρίστηση από την επαφή της με ένα σκύλο. Προ πάντων, επειδή, αφού δεν επετεύχθη η διείσδυση, χρησιμοποιήθηκε φυστικοβούτυρο για στοματικό έρωτα.

Άντε και του χρόνου στο gay parade να παρελάσουν και οι λουλούδες με τα σκυλάκια τους, έστω και αν δεν κάνουν διείσδυση, αλλά περιορίζονται σε πίπες εκατέρωθεν.  
Και γαμώ τη διαφορετικότητα.

Και δια του λόγου το αληθές
http://www.canadianlawyermag.com/legalfeeds/3297/bestiality-requires-penetration-scc.html

Υ.Γ. Την πληροφορία  για την απόφαση του καναδικού δικαστηρίου μού έστειλε φίλος, ο οποίος φαίνεται δεν ήθελε να την πιστέψει, αν κρίνω από την προτροπή του «έλεγξέ το». Το ήλεγξα και αποσβολώθηκα χωρίς να έχω διάθεση να το διαδώσω. Άλλαξα, όμως, γνώμη, όταν άκουσα χθες βράδυ αργά στην εκπομπή του Β. Κωφόπουλου έναν γεράκο, ονόματι Παπαχρήστου, να λέει κλαίγοντας ότι τα τελευταία 3 χρόνια νοσηλεύθηκε 23 φορές για δηλητηρίαση, επειδή τρώει από τους κάδους απορριμμάτων και να καταλήγει με την έκκληση προς τους συνανθρώπους [;] του «αν κάτι σας περισσέψει και είναι καθαρό, βάζετέ το σε μια σακκούλα και κρεμάτε την έξω από τον κάδο». Έτσι, αποφάσισα να γράψω κάτι, για να στηλιτεύσω τους Καμίνηδες και όλο το κακό συναπάντημα που διοργανώνουν με καμάρι gay parades, ενώ οι πολίτες τους λιμοκτονούν.