Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το τόπι απωλέσθη παντελώς.

Του Σωτηρίου Καλαμίτση.

Τι εννοεί ο ποιητής; Ότι αυτοί που εργάζονται στα μμε είναι μαριονέτες της διαπλοκής;Κατσάδιασε ο Κοντομηνάς τους υποτακτικούς του που τα έσουραν από ραδιοφώνου στο θνήσκον σύστημα Υγείας στην Ελλάδα εξ αφορμής της ευγενούς πρωτοβουλίας του φίλου του Αποστολόπουλου, ιδιοκτήτη του Ιατρικού Κέντρου, για την Ικαρία. Τους τα έψαλλε, επειδή είπαν ότι είναι κατάντια για τη χώρα να καλύπτουν τα κενά της υγείας οι ιδιώτες, αφού οι διαπλεκόμενοι έχουν καταφάει τις σάρκες του ελληνικού λαού. Και είχαν πολύ δίκηο και μπράβο τους. Αλλά το αφεντικό θύμωσε, επειδή δεν έγλειψαν από κορυφής μέχρις ονύχων τον φίλο του. Κατ’ αυτόν, αντί να βρίσουν τόσο το υπουργείο Υγείας που έχει αποτελειώσει το σύστημα υγείας όσο και τους νταβατζήδες, έπρεπε να εκθειάσουν το Ιατρικό Κέντρο και να αφήσουν τον ακροατή/θεατή να κάνει τους συνειρμούς του. Να μη δίνουν, δηλαδή, μασημένη τροφή. Έτσι, θα τα έχει καλά και με την κυβέρνηση και με τον φίλο του. Ποιος χέζει την ελευθερία του λόγου, την αντικειμενικότητα των ΜΜΕ, το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και άλλα τέτοια ευτράπελα. Νόμος είναι το δίκηο του καναλάρχη.
Και τότε βγήκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους η θαρραλέα υπάλληλος της ΕΡΤ, η οποία δεν κινδυνεύει να απολυθεί, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τους συναδέλφους της  του ΑΛΦΑ, και έγραψε τούτο το θεϊκό.

Μαγκιά της; Ας δούμε ποιά είναι η εν λόγω θαρραλέα!
http://taxalia.blogspot.gr/2011/06/3_20.html
Πώς το λες αυτό που είσαι κρατικοδίαιτος και καταφέρνεις πάντοτε να διατηρείς τον μισθουλάκο καθήμενη σούζα στ’ αφεντικά της κυβερνητικής τηλεόρασης και να βγάζεις γλώσσα εκ του ασφαλούς στα θηρία της διαπλοκής;
Κυρία Δώρα μου δεν είδα τιτίβισμά σας χθες που χωρίς θρήνους και οιμωγές  υπεγράφη το ακατανόητο «Μνημόνιο κατανόησης»  για την παράδοση του «Ελληνικού» στον επενδυτή Λάτση, την εταιρεία Petrola  του οποίου διέσωσε ο πισθάγκωνα δεμένος από το πωλητικό σύστημα ελληνικός λαός δια συγχωνεύσεως με τα ΕΛ.ΠΕ., ο οποίος, αυτός ο πισθάγκωνα δεμένος από το πωλητικό σύστημα λαός, τον απήλλαξε και από χασούρα ύψους € 2,5 δισ. εκ της συμμετοχής του στη Eurobank. Ούτε φαντάζομαι θα ψάζεις να βρεις ποιος πήρε μίζα για τούτο το ανοσιούργημα. Ο Γιούνκερ, ο Ντράγκι, η Λαγκάρντ, ο Τόμσεν, κάποιος άλλος, όλοι μαζί; Να έδωσαν, άραγε, και ένα μπερμπουάρ σε κάποιον δικό μας; Γεια σου ρε Δώρα μεγάλη!