Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκάλυψε το σκάνδαλο Novartis».

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

isotitaΤάδε έφη ο κ. Τζανακόπουλος ραδιοφωνικώς συνεντευξιαζόμενος εξ αφορμής τού ζητήματος που έχει ανακύψει με την εξαίρεση ή μη αυτού και του πολλού κ. Πολάκη από την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

Θα περίμενα από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να τοποθετηθεί  καυστικώς κατά της εν λόγω δήλωσης, ακριβώς όπως έπραξε προ ημερών για  το τηλεφώνημα του κ. Σαλμά στον κ. Σεβαστίδη. Διότι η δήλωση σαφώς δίνει την εντύπωση ότι άλλες κυβερνήσεις συγκάλυπταν σκάνδαλα, τα οποία διερευνούσε η Δικαιοσύνη ή δεν διερεύνησε η Δικαιοσύνη υπακούουσα σε πωλητική εντολή.

Θα περίμενα και από τον δημοσιογράφο που συνομιλούσε με τον κ. Τζανακόπουλο, να τον ρωτήσει ποιες κυβερνήσεις συγκάλυψαν ποιο σκάνδαλο, ώστε να ενημερωθούμε πλήρως, αλλά ματαίως ανέμενα.
Τα έχω γράψει και βαριέμαι να τα ξαναγράφω κ. Τζανακόπουλε.

https://www.ribandsea.com/articles/2680-protisto-melima-i-dikaiosyni-bouxaxaxaxaxaxaxax.html

Άλλη σημαντική ερώτηση που δεν έθεσε ο δημοσιογράφος στον κ. Τζανακόπουλο είναι «Γιατί τσακίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει παραμονές των εκλογών της 07.07.2019 τον νέο Ποινικό Κώδικα, με τον οποίο καταργήθηκε ο αυστηρός, όπως πρέπει, νόμος περί καταχραστών του Δημοσίου;».

Αλλά και τούτη την ερώτηση: «Ποία η γνώμη σας για το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε με το φαγοπότι των Ολυμπιακών του 2004 και μάλιστα σε εποχή, κατά την οποία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προΐστατο ο κ. Παπαγγελόπουλος;»