Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η Δικαιοσύνη επιδεικνύει άμεσα αντανακλαστικά στη μηνυτήρια αναφορά μου κατά των λειτουργών της! Και δεν είναι πρωταπριλιά!

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

editorialimageΤην 30ή Μαρτίου 2017, πριν από 48 δηλαδή μόλις ημέρες, είχα καταθέσει στον Άρειο Πάγο μια καταγγελία-μηνυτήρια αναφορά (αρ. πρωτοκ. 2956/30.3.2017) κατά πάσης υπεύθυνης Πολιτειακής και Δικαστικής Αρχής η οποία με την ανοχή και την αδιαφορία της συνέβαλε στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και των πράξεων ενός απατεώνα που ακούει στο όνομα Αρτέμης Σώρρας http://www.ribandsea.com/editorial/2971-minytiria-anafora-kataggelia-tou-iosif-papadopoulou-kata-pasis-ypeythynis-politeiakis-kai-dikastikis-arxis

Σήμερα το πρωί (17 Μαίου 2017), μετά από σχετική πρόσκληση η οποία μου επεδόθη από το Α.Τ. Ηλιούπολης την 9η Μαίου 2017, παρουσιάστηκα στην 3η Πταισματοδίκη Αθηνών για να καταθέσω συμπληρωματικά στοιχεία για την ως άνω μηνυτήρια αναφορά μου. Εξεπλάγην, κατ' αρχάς, για τα άμεσα (σχεδόν) αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης, οι λειτουργοί της οποίας κινητοποιήθηκαν και εντός 40 μόλις ημερών, από την ημερομηνία υποβολής της μηνυτήριας αναφοράς μου εναντίον τους, ζήτησαν την περαιτέρω διερεύνηση των καταγγελιών μου.

Η 3η Πταισματοδίκης με ρώτησε εάν γνωρίζω τα ονόματα των δικαστών και εισαγγελέων στους οποίους αναφέρομαι. Την διαβεβαίωσα ότι εάν γνώριζα τα ονόματα των δικαστικών ή εισαγγελικών λειτουργών, οι οποίοι συνέβαλαν με την ανοχή ή την αδιαφορία τους στην ελεύθερη διακίνηση των ισχυρισμών και των πράξεων ενός απατεώνα, θα τους είχα υποβάλλει μήνυση για παράβαση καθήκοντος. Της εξήγησα επίσης ότι όλες οι προσπάθειές μου, προκειμένου να μάθω τα ονόματα των εισαγγελέων οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, απέβησαν άκαρπες. Χαρακτηριστική η περίπτωση του διευθυντή του νομικού τμήματος της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Βασ. Κωτσοβίλη, ο οποίος αρνήθηκε να μου πει το όνομα του εισαγγελέως στον οποίον είχε στείλει τον σχετικό φάκελλο, με την αιτιολογία ότι η έρευνα ήταν μη ανακοινώσιμη και ότι εάν ο ίδιος την ανακοίνωνε κινδύνευε να μηνυθεί! http://www.ribandsea.com/face/1655-artemis-sorras-e-n-d-i-anaggelia-mias-proanaggeltheisas-apatis

Η 3η Πταισματοδίκης με ρώτησε, στη συνέχεια, εάν επιθυμώ να κληθεί κάποιος μάρτυρας κι' εγώ πρότεινα δύο. Αφ' ενός μεν τον Λευτέρη Ρήνο, ο οποίος έχει ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, διαθέτει σωρεία στοιχείων και έχει ζητήσει πολλάκις την συνδρομή της Δικαιοσύνης, αφ' ετέρου την δικαστή κα Αικατερίνη Τσέλιου η οποία οφείλει να εξηγήσει βάσει ποίων στοιχείων και με ποια λογική έκρινε, με την υπ’ αριθμ. 67650/13 απόφαση του Η Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών, ότι ο Αρτέμης Σώρρας τυγχάνει κάτοχος και διαχειριστής ομολόγων αξίας 600 δις δολλαρίων!

Αυτά, προς το παρόν, και είμαι σε αναμονή τυχόν εξελίξεων για τις οποίες, βεβαίως, θα ενημερώσω τους αναγνώστες μου.