Του Ελευθέριου Ρήνου.
Είναι πραγματικά απορίας άξιον, ποια θα μπορούσε να είναι η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας αναφορικά με τη χρήση πλαστών εγγράφων από τους εκπροσώπους της (βλ. «Η Εθνική Τράπεζα χρησιμοποίησε πλαστό έγγραφο! (Μέρος Β)» – http://banquedorient.org/web/?p=5392). Όταν ολόκληρη τράπεζα, η οποία έχει τεραστίου μεγέθους συναλλαγές με το ελληνικό δημόσιο και εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών, πέφτει τόσο χαμηλά, ώστε να διατηρεί πλαστό έγγραφο στο Ιστορικό Αρχείο της, να το επιδεικνύει σε ερευνητές σαν απόδειξη της όποιας «τιμιότητας» της και να το χρησιμοποιεί ενώπιον πάσης δημόσιας αρχής, πώς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τις σχετικές κατηγορίες;
Η απάντηση στα παραπάνω αμείλικτα ερωτήματα είναι απλή για την περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας. Η πρώτη αντίδρασή της, κατά την αντιδικία της για το θέμα της Τράπεζας της Ανατολής, ήταν να μην υπογράψουν τις Προτάσεις της προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου οι πρώην λαλίστατοι έμμισθοι δικηγόροι της, οι οποίοι βλέπουν πλέον από απόσταση και τώρα δεν μιλάνε.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πριν από ένα χρόνο, όταν προσπάθησαν να το «παίξουν» υπεράνω του νόμου σε συνάντηση με μετόχους της Τράπεζας της Ανατολής, τους είχα προειδοποιήσει ότι θα τους κυνηγάνε τα δικά τους λάθη, ανεξάρτητα από την πορεία των μικρών δικαστικών διενέξεων που υπήρχαν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι δικηγόροι της Εθνικής Τράπεζας ένοιωθαν «άνετοι», αφού όπως σημείωναν μήνας μπαίνει – μήνας βγαίνει, ο μισθός έμπαινε σταθερά στο λογαριασμό τους, ενώ δεν ήταν και σίγουροι αν εμείς μπορούσαμε να πληρώσουμε τους δικηγόρους μας. Πού να μην μας εψαχναν δηλαδή…
Επιπλέον, ίσως να νόμιζαν ότι θα μας έβαζαν σε δεύτερες σκέψεις τα δικαστικά έξοδα εναντίον μας ύψους 800 ευρώ. Ήταν τότε που η δικαστής, μετά τα τραγικά λάθη της στο προσωρινό δεδικασμένο «μερικών» αιτούντων ασφαλιστικών μέτρων που συμμετείχαν σε προηγούμενη αίτηση, αλλά όχι όλων (τους υπόλοιπους τους ξέχασε…), είχε διορθώσει εμφανώς τα δικαστικά έξοδα σε ασφαλιστικά μέτρα επίδειξης εγγράφων και από 300 ευρώ τα πήγε στα 800 ευρώ. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας αυτό έπρεπε να είναι από μόνο του αρκετό για να λάβουμε το ξεκάθαρο μήνυμα που μας μετέφεραν: «όπου και να πάτε θα χάσετε, τα δικαστικά έξοδα θα αυξάνονται και κάποια στιγμή η τράπεζα θα τα διεκδικήσει, οπότε συμμαζευτείτε».
Μέχρι σήμερα όλες οι προτάσεις και τα δικόγραφα της Εθνικής Τράπεζας στην υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής, τουλάχιστον εντός της τελευταίας δεκαετίας, έχουν υπογραφεί από τον έμμισθο δικηγόρο της τράπεζας Ιωάννη Λιναρίτη, ο οποίος χειριζόταν την υπόθεση σχεδόν αποκλειστικά. Σε κάποια δικόγραφα υπογράφει μόνος του, σε άλλα μαζί με την επίσης έμμισθη δικηγόρο Βασιλεία Παπαδοπούλου, άλλες φορές συνυπογράφει ο επίσης έμμισθος δικηγόρος Κωνσταντίνος Φρανκανδρέας και παλαιότερα ο πρώην έμμισθος δικηγόρος της Εθνικής Τράπεζας Θεόδωρος Λύτρας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τα υψηλά κλιμάκια της Εθνικής Τράπεζας, αυτός που μετά τον Ιωάννη Λιναρίτη έχει αναλάβει αυτή τη φορά να «καθαρίσει» την υπόθεση και να μας «μάθει τη δύναμη της ΕΤΕ» είναι ο Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου Γεώργιος Τριανταφυλλάκης, ο οποίος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Διευθύνοντος Συμβούλου της τράπεζας Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και προορίζεται από τον τελευταίο για τη θέση του Διοικητή Νομικών Υπηρεσιών. Βέβαια, αυτό που ακούγεται στους διαδρόμους της τράπεζας είναι το ερώτημα τι θα απογίνει ο Γεώργιος Τριανταφυλλάκης μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, αφού η άνοδός του στη συγκεκριμένη θέση δυσαρέστησε αρκετό κόσμο. Για τους περισσότερους η πορεία των δύο ανδρών είναι κοινή και ήδη προαποφασισμένη.
Μετά λοιπόν τις διαρκείς αποκαλύψεις, οι οποίες δεν έχουν φτάσει ακόμη στα στοιχεία «φωτιά» αφού πολλά πράγματα έπρεπε να κρατηθούν για τη δίκη, την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής έχει αναλάβει ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Εθνικής Τράπεζας Γεώργιος Τριανταφυλλάκης, Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ωστόσο, ούτε αυτός υπέγραψε τις προτάσεις της Εθνικής Τράπεζας! Το μόνο που φρόντισε να κάνει, σε αντίθεση με τους προκατόχους του, είναι να πάρει την εξουσιοδότηση των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, ώστε να εκπροσωπήσει την εταιρεία τους με τη δική τους κάλυψη. Τουλάχιστον προετοιμάζεται για μια μάχη που όπως καταλαβαίνει και ο ίδιος θα είναι μέχρις εσχάτων!
Η πραγματικότητα είναι ότι το δικόγραφο της τράπεζας για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το χειρότερο που έχω δει προσωπικά, χωρίς φυσικά να είμαι νομικός. Εκτός από την έλλειψη δομής, ουσιαστικών νομικών και λογικών επιχειρημάτων, αλλά και την απουσία πραγματικής εργασίας (είναι έκδηλη η προχειρότητα), υπάρχει μόνο ένα «ανάχωμα» εκ μέρους της τράπεζας: η προσπάθειά της να παραπεμφθεί η υπόθεση σε δικαστήριο της Αθήνας και να μη δικαστεί στη Ρόδο. Μα πόσο φοβούνται αυτό το νησί κάποιοι μέσα στην Εθνική Τράπεζα και γιατί;
Είναι μάλιστα τόσο κακό το συγκεκριμένο δικόγραφο, το οποίο προέρχεται από τη συρραφή προηγούμενων δικογράφων της Εθνικής Τράπεζας και την προσθήκη νομικών απόψεων που δείχνουν παντελή άγνοια του θέματος, που υποψιάζομαι ποιός άμοιρος το συνέταξε. Το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει μάθει ακόμη ότι στη Δωδεκάνησο δεν υπάρχει δικαστικό ένσημο στις αναγνωριστικές και στις καταψηφιστικές αγωγές, όμως θα το πληροφορηθεί από το σημερινό άρθρο μας.
Για πρώτη φορά λοιπόν τις Προτάσεις της Εθνικής Τράπεζας υπέγραψε μόνος ο μη έμμισθος, τοπικός δικηγόρος της για τη Ρόδο, Φώτιος Κωστόπουλος. Δεν νομίζω να τις έγραψε ο ίδιος, ούτε καν να τις διάβασε. Απλά τις υπέγραψε. Ο κ. Κωστόπουλος είναι ένας πραγματικά καλός τοπικός δικηγόρος, που παίρνει υποθέσεις από καιρό σε καιρό για την τράπεζα και πριν λίγα χρόνια είχε κατέβει ανεπιτυχώς στις εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Μάλιστα, είναι κοινό μυστικό το γεγονός ότι θέλει να διεκδικήσει και πάλι τη θέση αυτή. Επίσης, είναι εύκολο να πιθανολογηθεί ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής και οι γνώσεις του πάνω στο θέμα δεν συγκρίνονται με αυτές του Ιωάννη Λιναρίτη.
Γιατί όμως οι δικηγόροι της ΕΤΕ εξαφανίστηκαν αυτή τη φορά; Σίγουρα δεν φταίει το γεγονός ότι τις υπογραφές τους δεν τις έβαζαν οι ίδιοι κατά το παρελθόν («Ευχαριστούμε την ΕΤΕ για τις πραγματικές υπογραφές στα νέα εξώδικά της» – http://banquedorient.org/web/?p=4775). Ίσως να φταίει η πρόσφατη αποκάλυψη ότι στον κατάλογο εγγράφων που απέστειλαν σε κάποιους μετόχους εκ μέρους της ΕΤΕ αρκετοί από τους προαναφερόμενους δικηγόρους, η Εθνική Τράπεζα χρησιμοποίησε πλαστογραφημένο έγγραφο (http://banquedorient.org/web/?p=5392).
Φαίνεται ότι εκτός από την αποκάλυψη για το πλαστό έγγραφο, που καταστρέφει το «βαρύ χαρτί» της αξιοπιστίας της Εθνικής Τράπεζας σε αυτή την υπόθεση, υπάρχουν και άλλα έγγραφα που ελέγχονται ως πλαστά. Είναι βέβαιο ότι όταν ένας δικηγόρος νοιώθει σίγουρος για την υπόθεση που έχει αναλάβει και ξαφνικά βλέπει μια πλήρως εμπεριστατωμένη πραγματογνωμοσύνη από ειδική γραφολόγο που τον μετατρέπει σε χρήστη πλαστού εγγράφου, αρχίζει να σκέφτεται τι άλλο μπορεί να έχει πλαστογραφηθεί σε αυτήν την απάτη και πως θα τον επηρεάσει πλέον προσωπικά! Το σίγουρο είναι ότι στο σημείο αυτό θα υπάρξουν προσωπικές εμπλοκές, που δείχνουν ότι οι υπεύθυνοι της τράπεζας δεν εκτίμησαν σωστά τη σοβαρότητα της προσπάθειας. Και οι εκπλήξεις θα γίνουν γρήγορα μεγαλύτερες, όχι επειδή έτυχε, αλλά επειδή αυτό το πλάνο ακολουθούμε από το καλοκαίρι του 2015 έως σήμερα!
Αποκαλυπτικό των δεύτερων σκέψεων των δικηγόρων της Εθνικής Τράπεζας είναι ότι αυτή τη φορά, τα συνοδευτικλα έγγραφα πάνω στα οποία στηρίζουν τους ισχυρισμούς και τις ενστάσεις τους, δεν έχουν σφραγιστεί, ούτε βεβαιωθεί ως αντίγραφα εκ των τηρουμένων πρωτοτύπων. Είναι τέτοιο το χάλι της προσπάθειας της ΕΤΕ, που αν η υπόθεση δεν παραπεμφθεί στην Αθήνα, δεν υπάρχει δεύτερη γραμμή άμυνας. Επειδή όμως ο τοπικός δικηγόρος στη Ρόδο δεν φταίει τίποτα να βρεθεί κατηγορούμενος σε ποινική υπόθεση για τη χρήση πλαστών εγγράφων, δόθηκε προς επίδοση άμεσα Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία, η οποία ακολουθεί και με την οποία καλείται να ζητήσει από την Εθνική Τράπεζα πιστοποιητικό γνησιότητας των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων που υπέβαλε μαζί με τις Προτάσεις του προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, το θέμα της Τράπεζας της Ανατολής θα αποκτήσει ποινικές διαστάσεις με την κατάθεση μήνυσης στον Εισαγγελέα Ρόδου. Παράλληλα, στο σημείο αυτό θα αποκαλύψω και ένα εσωτερικό μυστικό. Κάποιοι νομίζουν ότι στόχος μας ήταν η κατάθεση της Αγωγής στη Ρόδο, για να βγάλουμε μια απόφαση κατά της Εθνικής Τράπεζας και να προσπαθήσουμε να διαπραγματευτούμε για 2-3 ξεροκόμματα. Προφανώς δεν με γνωρίζουν όσο καλά θα έπρεπε. Η πραγματικότητα είναι ότι η Αγωγή δεν είναι καν ο κύριος σκοπός αυτής της προσπάθειας. Ανεξάρτητα από την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, ο στόχος μας έχει επιτευχθεί και αυτό που θέλαμε το έχουμε πετύχει, κάτι που θα φανεί άμεσα.
Εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο.
Αξιότιμε κύριε,
μέχρι σήμερα έχω βρεθεί αρκετές φορές σε δικαστική αντιδικία με την ιδιωτική, ανώνυμη, τραπεζική εταιρεία «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ», την οποία εκπροσωπείτε με την κατάθεση των από 15 Δεκεμβρίου 2016 Προτάσεων σας επί της από 5-9-2016 με αριθμό έκθεσης κατάθεσης δικογράφου τακτικής διαδικασίας 94/06-09-2016 Αγωγής μου προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου.
Μετά τις επανειλημμένες, τεκμηριωμένες ενημερώσεις μου προς την τράπεζα που εκπροσωπείτε, για τη χρήση πλαστού εγγράφου, αλλά και ύποπτων για πλαστογραφία αντιγράφων που εμφανίζονται από την πλευρά σας ως «έγγραφα προς απόδειξη των ισχυρισμών σας» στη συγκεκριμένη υπόθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας σας ανέθεσε προσωπικά να υπογράψετε και να καταθέσετε το πρόσφατο δικόγραφο των Προτάσεων σας, μαζί με τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.
Σας ενημερώνω ότι:
1) Το τηρούμενο φύλλο – λογιστική κατάσταση με την ονομασία «Τελική Κατάσταση Εκκαθαρίσεως της Τράπεζας της Ανατολής της 28-12-1936» στο Σχετικό 4 των Προτάσεων σας, το οποία προσκομίζετε ως δήθεν ακριβές αντίγραφο από το πρωτότυπο που τηρείται στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας, ελέγχεται ως πλαστογραφημένο σε ημερομηνία πλαστογράφησης που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζω, για τους ακόλουθους λόγους:
α) καταθέτετε το αντίγραφο αυτό και το χαρακτηρίζετε στις προτάσεις σας ως «ακριβές αντίγραφο» αν και φαίνεται να είναι αντίγραφο από πλήρως ανυπόγραφο, ανεπικύρωτο και αθεώρητο αντίγραφο, στο οποίο φαίνεται μόνο η θέση όπου θα υπέγραφε ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος φυσικά ουδέποτε υπέγραψε. Για τη χρονολογία στην οποία αναφέρεται το αντίγραφο, Διοικητής της τράπεζας ήταν ο Ιωάννης Δροσόπουλος, ιστορικό πρόσωπο για το οποίο η «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ» και εκπρόσωποί της έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πλαστή υπογραφή του.
β) υπάρχει δεύτερη πλήρως χειρόγραφη λογιστική κατάσταση, τιτλοφορούμενη «Κατάστασις Εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής τη 28 Δεκεμβρίου 1936», που αναφέρεται στην ίδια ακριβώς ημερομηνία, η οποία έχει σφραγιστεί από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας ως «ακριβές αντίγραφο από το πρωτότυπο του αρχείου» και φέρει διαφορετικά αριθμητικά ποσά σε σχέση με την «Τελική Κατάσταση Εκκαθαρίσεως της Τράπεζας της Ανατολής της 28-12-1936» που προσκομίζετε! Επομένως, για την ίδια ημέρα και για την ίδια ειδική εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής, υπάρχει άλλη λογιστική κατάσταση, χειρόγραφη αυτή τη φορά, με σημαντικές διαφοροποιήσεις, από το ανυπόγραφο αντίγραφο που προσκομίζετε!
γ) υπάρχουν ακλόνητα αποδεικτικά στοιχεία (επικυρωμένες εσωτερικές επιστολές της τράπεζας, τα πρακτικά των ειδικών εκκαθαριστών) εισαγωγής στον αλληλόχρεο λογαριασμό της Ειδικής Εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής και ειδικότερα στη μερίδα «8) Ακίνητα και Εγκαταστάσεις» ποσού άνω των 18,5 εκατομμυρίων δραχμών ως αποτέλεσμα ρευστοποίησης δύο μόνο ακινήτων, ενώ στην ανυπόγραφη λογιστική κατάσταση που χαρακτηρίζετε σαν ακριβές αντίγραφο το ποσό της ρευστοποίησης όλων των ακινήτων της Τράπεζας της Ανατολής αναφέρεται να είναι μόλις 10.0001.386,90 δραχμές.
Για τα παραπάνω έχω ενημερώσει πολλαπλώς με Εξώδικες Δηλώσεις, προσκομίζοντας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, τόσο τους αρμόδιους δικηγόρους της Εθνικής Τράπεζας, όσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.
2) Το από 19 Οκτωβρίου 1937 φύλλο της εφημερίδας La Bourse Egyptienne που προσκομίζετε ως αντίγραφο στο Σχετικό 6 των Προτάσεων σας δεν υπήρξε ποτέ στην κατοχή σας, ούτε στην κατοχή οποιουδήποτε δικηγόρου της τράπεζάς σας στο πρωτότυπο του.
Μέχρι σήμερα, η Εθνική Τράπεζα υποστήριζε πως διέθετε το έγγραφο αυτό στην πρωτότυπη μορφή του στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας επί της 3ης Σεπτεμβρίου 146 στην Αθήνα. Ωστόσο, μετά από πολλαπλές επιτόπιες έρευνες διαφορετικών μαρτύρων, διαπιστώθηκε πως ο ισχυρισμός εκείνος ήταν απόλυτα ψευδής. Αυτή τη φορά, ονομάζετε σαν πηγή του εγγράφου την Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, την οποία επισκέφθηκα προσωπικά μαζί με το δικηγόρο μου στη Γαλλία κ. Ariel Humphrey.
Κατά την ανταλλαγή πολλαπλών επιστολών με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας αναφορικά με την πλαστότητα του συγκεκριμένου φύλλου της εφημερίδας, αρμόδιος εκπρόσωπος της μας διαβεβαίωσε γραπτώς πως «δεν είναι αρμοδιότητα μας και ευθύνη μας να εκφέρουμε άποψη όσον αφορά την αυθεντικότητα των εγγράφων που τηρούνται στις συλλογές μας», αποδεχόμενη πλήρως τις θέσεις μας, αφού η πηγή του συγκεκριμένου φύλλου είναι άγνωστη, η κτήση του έγινε σε άγνωστη ημερομηνία, το πρόσωπο που το δώρισε είναι άγνωστο και φυσικά το φύλλο στη μορφή αυτή δεν υπάρχει σε άλλη βιβλιοθήκη παγκοσμίως.
Κατά συνέπεια προσκομίζετε ακόμη ένα αντίγραφο από αθεώρητο αντίγραφο, χωρίς την παραμικρή γνώση περί της γνησιότητάς του, την οποία είναι δεδομένο πως δεν έχετε ελέγξει πριν το χρησιμοποιήσετε. Μάλιστα, αυτή την υποτιθέμενη γνησιότητα δεν μπορεί να τη βεβαιώσει ούτε η πηγή του απλού αντιγράφου, η οποία αποποιείται κάθε ευθύνης, σε αντίθεση με εσάς!
Δυστυχώς, το «δημοσίευμα» αυτό φαίνεται να στηρίζεται στη δακτυλογραφημένη λογιστική κατάσταση με την ονομασία «Τελική Κατάσταση Εκκαθαρίσεως της Τράπεζας της Ανατολής της 28-12-1936» που υποβάλατε στο Σχετικό 4 των Προτάσεων σας και η οποία έχει σημαντικά προβλήματα αναφορικά με τη γνησιότητά της, τα οποία και σας ανέφερα. Για το θέμα της εφημερίδας La Bourse Egyptienne έχω ενημερώσει ήδη από τις 3 Νοεμβρίου 2015 την ανώνυμη εταιρεία την οποία εκπροσωπείτε, με πολλαπλές Εξώδικες Δηλώσεις, ενώ τα υπόλοιπα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που διαθέτω για το θέμα αυτό θα τεθούν υπόψιν του αρμόδιου Εισαγγελέως, αφού δεν αφορούν την αγωγή μου εναντίον της Εθνικής Τράπεζας.
3) Προσκομίζετε αντίγραφα των αποφάσεων υπ. αριθμ. 3302/2014 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (εκουσία δικαιοδοσία) (Σχετικό 11 των Προτάσεων σας), υπ αριθμ. 795/2014 (Σχετικό 12 των Προτάσεων σας) και 796/2014 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) (Σχετικό 13 των Προτάσεων σας) στις οποίες χρησιμοποιήθηκε από την Εθνική Τράπεζα ΑΕ Κατάλογος Εγγράφων, για να αποδείξει ότι μου προσέφερε τα αιτούμενα έγγραφα, ανάμεσα στα οποία πρόσφατα ανακαλύφθηκε πλαστογραφημένο έγγραφο, όπως βεβαιώνει διεθνούς κύρους δικαστική γραφολόγος.
Η μόνη ενυπόγραφη λογιστική κατάσταση της εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής που εντοπίζει η εταιρεία σας και μου επιδείχθηκε ως μέρος του Καταλόγου Εγγράφου που συνέταξε η Εταιρεία σας, για να ικανοποιήσει προηγούμενη Δικαστική Απόφαση Ασφαλιστικών Μέτρων, κρίνεται ως πλαστή. Η σχετική γραφολογική πραγματογνωμοσύνη της κυρίας EmilyJ. Will κοινοποιήθηκε ήδη προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας με την από 21 Νοεμβρίου 2016 Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία μου (όπως φαίνεται στην υπ. αριθμ. 996Δ’/22-11-2016 Έκθεση Επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή της περιφέρειας του Εφετείου Πειραιώς με έδρα το Πρωτοδικείο Πειραιά Κλεάνθη Καλαμπαλίκη).
Επειδή η μόνη λογιστική κατάσταση της ειδικής εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής που είναι ενυπόγραφη (του Ιουνίου 1936) κρίθηκε από δικαστική γραφολόγο ως έχουσα παράταιρη υπογραφή, όπως ενημέρωσα επαλειμμένα την Εθνική Τράπεζα με πρώτη φορά την από 1η Δεκεμβρίου 2015 Εξώδικη Δήλωσή μου, η οποία παραδόθηκε την 4η Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με την υπ. Αριθμ. 10096Γ Έκθεση Επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή του Πρωτοδικείου Πειραιώς Κλεάνθη Καλαμπαλίκη.
Επειδή εκτός των παραπάνω, υπάρχουν και άλλα έγγραφα τα οποία δεν είναι δυνατόν να αποδεχτώ ως τεκμήρια, αλλά μάλλον ως προσπάθεια εξαπάτησης του Δικαστηρίου με κατάφωρη παραβίαση του καθήκοντος αληθείας των διαδίκων.
Επειδή το αδίκημα της χρήσης πλαστών εγγράφων στοιχειοθετείται και κατά την προσκόμιση στο Δικαστήριο απλών αντιγράφων (Ολ. ΑΠ 2/2000, ΑΠ 1230/2008).
Επειδή η εταιρεία την οποία εκπροσωπείτε προσκόμισε πολλαπλώς σε δικαστικές αίθουσες έγγραφο που χαρακτηρίστηκε ως «ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου», ενώ το «πρωτότυπο» ήταν απλά αθεώρητο και ανυπόγραφο αντίγραφο(Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου την 7η Νοεμβρίου 2013 – Πολυμελές Πρωτοδικείο Κω την 7η Οκτωβρίου 2014 – Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων την 20η Νοεμβρίου 2013 – Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών Τμήμα Εκουσίας Δικαιοδοσίας την 31η Μαρτίου 2014 – Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων την 21η Οκτωβρίου 2015).
Επειδή είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν έχετε στην κατοχή σας το πρωτότυπο ή επικυρωμένο αντίγραφο του από 18 Οκτωβρίου 1937 φύλλου της εφημερίδας LaBourseEgyptienne, πολύ απλά γιατί η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας αρνείται να σας παράσχει κάτι τέτοιο και ψευδώς ισχυρίζεστε στις προτάσεις σας ότι προσκομίζετε το ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου.
Επειδή μετά την πρόσφατη οριστική απόφαση υπ. Αριθμ. 9993/2015 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών – Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων και την υπ. Αριθμ 3302/2014 απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά τη Διαδικασία της Εκουσίας Δικαιοδοσίας θεωρώ ότι η εταιρεία που εκπροσωπείτε και όλοι οι μέχρι σήμερα εμπλεκόμενοι έχουν εξαπατήσει το Δικαστήριο με τα ανωτέρω ανυπόστατα, πλαστά και ύποπτα για πλαστογραφία έγγραφα, ενώ είχαν την ευκαιρία να ανασκευάσουν κατά το παρελθόν, μετά από την ενημέρωσή τους, και δεν το έπραξαν.
Επειδή, όπως έχω ενημερώσει ήδη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, άμεσα θα κατατεθεί μήνυση εναντίον τους, εναντίον των εκπροσώπων της Εθνικής Τράπεζας, εναντίον όσων έχουν υπογράψει τα νομικά σημειώματα και τις προτάσεις της, αλλά και όσων έχουν υπογράψει εξώδικα και επιστολές προς τρίτους, στα οποία χρησιμοποιούν όλα όσα σας έχω εκθέσει ανωτέρω.
Επειδή με τις από 15-12-2016 Προτάσεις σας συνεχίζετε και εσείς την παραπάνω τακτική, όπως ήδη πράξατε και στο παρελθόν με τις Προτάσεις σας προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου την 19η Σεπτεμβρίου 2013 με τις οποίες υποβάλατε και στο παρελθόν τα ίδια έγγραφα.
Επειδή είναι σαφής σε εμένα ο λόγος που οι εν Αθήναις εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας αυτή τη φορά δεν υπέγραψαν τις εν λόγω Προτάσεις, αλλά ανέθεσαν σε εσάς την υποβολή τους, κάτι που πλέον θεωρώ πως γίνεται σαφές και σε εσάς.
Επειδή η επίκληση και προσκόμιση πλαστών εγγράφων τιτλοφορούμενων ως «αποδεικτικών εγγράφων» ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου σας καθιστά φυσικό αυτουργό του εγκλήματος της χρήσης πλαστού εγγράφου και της απάτης επί Δικαστηρίω.
Επειδή μετά την ενημέρωσή σας δια της παρούσης εξωδίκου, ουδεμία «συγγνωστή πλάνη» ή εν γένει δικαιολογία έχετε για τη διάπραξη των άνω αδικημάτων.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
α) Διαμαρτύρομαι έντονα για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια εξαπάτησής μου, με την πλήρη συμμετοχή των Διοικήσεων και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας που εκπροσωπείτε.
β) Σας καλώ να ζητήσετε από την Εθνική Τράπεζα πιστοποιητικό γνησιότητας των προσκομιζόμενων σχετικών αποδεικτικών μέσων που χρησιμοποιείτε στις από 15-12-2016 Προτάσεις σας και να μου το κοινοποιήσετε εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών από την επίδοση της παρούσης, διαφορετικά θεωρώ ότι έχει εξαντληθεί κάθε δυνατότητα καλόπιστης ενημέρωσής σας.
γ) Σας καλώ εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών από την κοινοποίηση της παρούσης να αποσύρετε τα σχετικά έγγραφα που προσκομίζετε και να παραιτηθείτε των ενστάσεων που ερείδονται στα σχετικά αυτά έγγραφα, με δήλωσή σας προς την γραμματεία του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, η οποία (δήλωση παραίτησης από τις ενστάσεις που ερείδονται στα έγγραφα) θα κοινοποιείται σ’ εμένα στην ίδια προθεσμία (48 ώρες από κοινοποιήσεως της παρούσης) με εξώδική σας απάντηση, και θα επαναλαμβάνεται στην προσθήκη – αντίκρουση που θα καταθέσετε εντός της προβλεπόμενης εκ του νόμου προθεσμίας.
Διαφορετικά σας ενημερώνω ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω άμεσα κάθε νόμιμο δικαίωμά μου προκειμένου να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντά μου, αλλά και την αντίληψή μου περί Δικαιοσύνης, που δυστυχώς δεν είναι όμοια με αυτή της Εθνικής Τράπεζας.
Αντίκλητό μου στη Ρόδο δεκτικό επιδόσεων, ορίζω τον Ιωάννη Καραμιχάλη του Σταματίου, κάτοικο Ρόδου, οδός Αμερικής, αριθμός 40, τηλ.: 2241077860, φαξ : 2241077366, κινητό : 6973040019, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα εξώδικη δήλωση – καταγγελία μου προς εκείνον στον οποίο απευθύνεται, για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο στην έκθεση επίδοσής του.
Ρόδος, 19 Δεκεμβρίου 2016
Ο εξωδίκως δηλών