Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

H "Hydrotab Marine Engineering" στη διεθνή έκθεση του Mets.

Η "Hydrotab Marine Engineering" θα λάβει, μέρος για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη μεγάλη διεθνή έκθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 15η μέχρι και την 17η Νοεμβρίου 2011 στο Mets της Ολλανδίας. Η "Hydrotab Marine Engineering", που έχει πλασσάρει στην ελληνική, αλλά και στη διεθνή αγορά, το επαναστατικό flap κάθετης λειτουργίας για την υποβοήθηση της γάστρας του σκάφους και το εύκολο πλανάρισμα, θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση του Mets νέες, ενδιαφέρουσες και καινοτόμες λύσεις. Μεταξύ των άλλων θα παρουσιαστούν και τα προϊόντα της νέας σειράς flaps "FS", καθώς και το ολοκαίνουργιο χειριστήριο "3DHC".

Το νέο flap μικρού όγκου της Hydrotab, ιδανικό για φουσκωτά σκάφη, και όχι μόνο.Η τεχνολογια "hydrotab" έκανε ένα νέο σημαντικό βήμα δημιουργώντας τη νεα σειρά προϊόντων μικρού όγκου "FS". Τα "hydrotabs FS" δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σκαφών που έχουν περιορισμένο διαθέσιμο χώρο στον καθρέφτη λόγω ιδιαίτερου σχεδιασμού ή μπρακέτων που τυχόν υπάρχουν. Συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας "hydrotab" έχοντας ακόμη μικρότερο όγκο. Ειναι ιδανικά για φουσκωτά σκάφη, μια και είναι ιδιαιτέρως κομψά και μικρότερα απο κάθε άλλο flap.

"Hydrotab Marine Engineering"
Ν. Τριανταφύλλης Ε.Π.Ε., Παπάζογλου 4, Ταύρος 177 78
http://www.hydrotab.gr/ - e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. : 210 4836343, 5, 6 - Fax : 210 4836342