Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νίκος Απόκοτος. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Εξαιρετική εμφάνιση, πλούσιος εξοπλισμός και ποιοτική δουλειά στα συμβατικά φουσκωτά που εισάγει πλέον ο Ν. Απόκοτος με την φίρμα του! Με επιθετική πολιτική, έξυπνες κινήσεις και επιλογή της τακτικής "στην κατανάλωση το κέρδος", αντιμετωπίζει ο Νίκος Απόκοτος την... τρόϊκα και την δύσκολη οικονομική κατάσταση της αγοράς. Κι' εκεί που η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών και εισαγωγέων φουσκωτών σκαφών προβληματίζεται σοβαρά, βλέποντας τις πωλήσεις τους να συρρικνώνονται επικίνδυνα, αυτός δεν προλαβαίνει να πουλάει φουσκωτά σκάφη και εξωλέμβιους κινητήρες!

Το 2.70 μοιάζει σαφώς μεγαλύτερο απ' το... μπόϊ του!Έτυχε να περάσω απ' το κατάστημά του την ώρα που παρέδιδε σε πελάτη ένα συμβατικό φουσκωτό σκάφος και ένα τετράχρονο εξωλέμβιο κινητήρα μέσα στην κούτα! "Έκανε έρευνα αγοράς ο άνθρωπος", μου είπε ο Νίκος, "και διαπίστωσε πως τα σκάφη που φέρνω είναι τα καλύτερα, σε ποιότητα και εξοπλισμό, σε σχέση πάντοτε με την τιμή αγοράς τους. Περίμενε λοιπόν μερικές ημέρες μέχρι να έρθει η νέα παρτίδα ώστε να παραλάβει ένα από αυτά που διαθέτουν spray rail, ανοξείδωτη βάση τέντας, καλαμοθήκη και τσάντα πλώρης και καθίσματος. Το πήρε, όπως είδες, χωρίς καν να το ανοίξει! Μόλις ήρθε, άλλωστε, η νέα παραλαβή απ' το τελωνείο.

Ανοξείδωτη βάση τέντας, καλαμοθήκη, κεντρικό κάθισμα και τσάντες πλώρης και καθίσματος σε όλα τα μοντέλλα. Οι πελάτες μου", συνεχίζει ο Νίκος Απόκοτος, "έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν το σκάφος τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους σε υλικό αεροθαλάμων και χρωματισμό. Μπορούν δηλαδή να ζητήσουν ύφασμα από pvc ή hypalon neoprene. Μπορούν ακόμη να προτιμήσουν γαστράτο ή συμβατικό, με πάτωμα από πηχάκια, κόντρα πλακέ θαλάσσης ή αλουμίνιο. Οι άνθρωποι της εταιρείας με την οποία συνεργάζομαι είναι πολύ συνεργάσιμοι και ικανοποιούν κάθε επιθυμία".

Αποκλειστικός εισαγωγεύς και αντιπρόσωπος :

Νίκος Απόκοτος : http://www.apokotos.gr/ - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Γρηγορίου Λαμπράκη 87, Κορυδαλλός. Τηλ. : 210 4256779