Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Γιορτή για την αεραθλητική οικογένεια στο κόψιμο της πίτας της Αερολέσχης Θηβών.

Επιμέλεια :Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

makrakisΠραγματική γιορτή στήθηκε στο κόψιμο της πίτας της Αερολέσχης Θηβών την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Κάτω από έναν αναπάντεχα ανοιξιάτικο ουρανό, πιλότοι υπερ-ελαφρών αεροσκαφών απογειώθηκαν από άλλες περιοχές και προσγειώθηκαν στο Δημοτικό αεροδρόμιο της Αερολέσχης, παραπεντίστες, μέλη της Αερολέσχης και επισκέπτες, πέταξαν σχηματίζοντας εντυπωσιακούς σχηματισμούς, χειριστές drones έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους, ενώ τα σουβλάκια, τα γλυκά, το κρασί και τα αναψυκτικά έδωσαν και πήραν, όλα προσφορά της Αερολέσχης στα μέλη και τους φίλους της.

fitsoros.makrakisΠαρών και ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, Νίκος Μακράκης, ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να απογειώσει τον χώρο του αεραθλητισμού, έκοψε την πίτα της Αερολέσχης και απένειμε τα αναμνηστικά διπλώματα στους χειριστές του μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου (παραπέντε).

 Ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε ο όμορφος στεγασμένος χώρος της Αερολέσχης που φιλοξενεί ελαφρά αεροσκάφη και aeroplanaγυροκόπτερα, με την παράσταση να κλέβει το αεροσκάφος του Απόστολη Μαυροθαλασσίτη, ενός πιλότου με εξαιρετικές πτητικές ικανότητες, ο οποίος δεν έπαυσε ποτέ να πετάει με τα όνειρά του στους αιθέρες, παρ' όλο που έμεινε καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του μετά από ένα ατύχημα που είχε πριν από επτά χρόνια σε αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς στο Μεξικό! http://www.ribandsea.com/face/1428-apostolis-mavrothalassitis-enas-pilotos-me-perissevma-kardias

apostolis parapente xaris2 xaris