Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Radiopro.gr για μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα!

Αγαπητοί φίλοι, χρόνια πολλά!

radiob2b logo 70Ξεκινώντας τη νέα χρονιά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την ανάγκη να καλυφθείτε νομικά για το θέμα της μουσικής στον επαγγελματικό σας χώρο. Το πιθανότερο είναι πως η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής που διαθέτετε έχει λήξει στο τέλος του 2016 και για αυτό σας προτείνουμε να εμπιστευτείτε το https://radiopro.gr/

Σήμερα θα πρέπει να επιλέξετε αν θα πληρώσετε όλους τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης (πρέπει να τους πληρώσετε όλους: ΑΕΠΙ, GEA, Αυτοδιαχείριση κλπ) ή θα γίνετε συνδρομητής στο https://radiopro.gr/ για να καλύψετε τις επαγγελματικές μουσικές ανάγκες σας.

Με το RadioPro.gr θα απαλλαχθείτε από την υποχρέωση έκδοσης άδειας δημόσιας εκτέλεσης από ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση και GEA. Μάλιστα, με τη νέα νομοθεσία, αντί να χρειάζεστε Άδεια Μουσικών Οργάνων από τον Δήμο, αν έχετε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, απλά ενημερώνετε τον Δήμο της περιοχής σας.

Αν δεν σας έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα οι οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης, να είστε σίγουροι ότι δυστυχώς θα το κάνουν αργά ή γρήγορα. Ακόμη κι αν η πληρωμή των καλλιτεχνών στην Ελλάδα δεν γίνεται όπως θα έπρεπε, είναι δεδομένο πως αν χρησιμοποιείτε το έργο τους, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τους πληρώσετε.

Το https://radiopro.gr/ έρχεται σε απ'ευθείας συμφωνία μόνο με καλλιτέχνες, που δεν εκπροσωπούνται από τους παραπάνω οργανισμούς και δεν περιλαμβάνει – προς το παρόν – νέα ελληνική μουσική, παρά μόνο παλιά ρεμπέτικα και λαϊκά.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως όποιος αναπαράγει, με οποιονδήποτε τρόπο, ηχογραφημένη ελληνική μουσική που έχει εγγραφεί τα τελευταία 50 έτη, οφείλει να πληρώνει τον GEA (Grammo – Erato – Apollon) ακόμη κι αν ο ερμηνευτής του τραγουδιού δεν έχει σύμβαση με τον GEA! Αν η εταιρεία που σας προσφέρει μουσική έχει κανάλια με νέα ελληνική μουσική, είστε υπόχρεοι στην GEA, ό,τι κι αν σας έχουν υποσχεθεί. Η άγνοια νόμου δεν συγχωρείται!

Επιλέξτε το https://radiopro.gr/για να κερδίσετε χρήματα, να γίνετε νόμιμοι και να μην ακροβατείτε νομικά, με λύσεις που δεν έχουν έρεισμα στην Ελληνική Νομοθεσία. Οι συνδρομές μας ξεκινάνε από μόλις 19 ευρώ το μήνα ή 149 ευρώ το χρόνο, ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων.

Στο https://radiopro.gr/ θα πάρετε 34 κανάλια επιλεγμένης μουσικής, που συνεχώς ανανεώνεται, για να επιλέξτε το είδος της μουσικής που ταιριάζει καλύτερα στους χώρους της επιχείρησής σας. Συνεχής εκπομπή, 24 ώρες την ημέρα, ολόκληρο τον χρόνο, χωρίς διακοπές και δίχως διαφημίσεις. Αν παίζετε τη μουσική του https://radiopro.gr/ δεν θα έχετε την παραμικρή υποχρέωση πληρωμής αμοιβών προς ΑΕΠΙ, GEA και Αυτοδιαχείριση.

Ευχόμαστε να έχετε μια πολύ καλή επιχειρηματική χρονιά, με έξυπνες λύσεις για τη μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησής σας.

https://radiopro.gr/* Νόμιμη μουσική για επαγγελματικούς χώρους.