Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μιχάλης Ψαρομπάς. Ο ένας απ' τους τέσσερις αδελφούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας και διανομής πετρελαιοειδών στο Αιγαίο, και όχι μόνο.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

mixalis.psarompasΤα τέσσερα αδέλφια Ψαρομπά συνεχίζουν το έργο του πατέρα και του παππού τους, αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της "Argo Oil" στον τομέα της εμπορία και διανομής πετρελαιοειδών και λιπαντικών. Είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός ότι σε ένα παραμεθόριο νησί του Αιγαίου δραστηριοποιείται μια τέτοια ελληνική εταιρεία, η μοναδική που υπάρχει σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.

Η εταιρεία διαθέτει δικό της στόλο πλοίων και βυτιοφόρων που διανέμουν καύσιμα στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, ενώ διαθέτει και πρατήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Επίσης σημαντικό είναι ότι η πολιτική της "Argo Oil" δεν περιλαμβάνει οικονομικό στραγγαλισμό των πελατών της παρέχοντας, όποτε είναι ανάγκη, πίστωση χρόνου στην αποπληρωμή των χρεών τους.

Θέλω τέλος να τονίσω ότι ο Μιχάλης Ψαρομπάς, ο εμπορικός και οικονομικός υπεύθυνος της εταιρείας, αποδέχτηκε το αίτημά μου για την οικονομική ενίσχυση του ταξιδιού μου στην Ευρώπη, ενώ ο Κυριάκος Ψαρομπάς φουλάρισε με βενζίνη τη δεξαμενή του Laser στο πρατήριο της "ARGO OIL" στη μαρίνα της Κω, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις πρώτες ώρες λειτουργίας της Tohatsu. Αυτή ήταν η αντίδραση της ελληνικής αυτής εταιρείας σε αντιδιαστολή με την άρνηση όλων των υπολοίπων εταιρειών πετρελαιοδειδών στις οποίες απευθύνθηκα.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες "BLUE STAR FERRIES" και την "ARGO OIL", για την ενίσχυση των περιπλανήσεών μας στα  νησιά του Αιγαίου.