Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πάνος Ποδηματάς. Ο Mr. "Athens Flying Week" μιλάει εφ' όλης της ύλης στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

panos.podimatas2Εργάζεται πολύ, αγαπάει παθιασμένα το χόμπυ του, είναι μεθοδικός και οργανωτικός, λατρεύει τη γενική αεροπορία και επιθυμεί όσο τίποτε άλλο την ανάπτυξη του αεροπορικού τουρισμού στην πιο όμορφη χώρα του πλανήτη, όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο άνθρωπος που με την τεχνογνωσία του στον τομέα του οπτικοακουστικού εξοπλισμού κατάφερε να καλύψει Συνέδρια, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2003 στη Χαλκιδική, του 1994 στην Κέρκυρα, του 1989 στη Ρόδο, της τελετής έναρξης λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης, της Διάσκεψης του ΟΑΣΕ και άλλα.

Είναι επιπλέον αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων, που έχει ζωτική συμβολή στον ελληνικό συνεδριακό τουρισμό, αλλά και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του "Athens Flying Week". Της εκδήλωσης που έγινε θεσμός και απέκτησε παγκόσμια φήμη και ακτινοβολία και την οποία μόνο η "πανδημία" κατάφερε να της στερήσει τη συνέχεια για ένα χρόνο.

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, ο Πάνος Ποδηματάς, η ψυχή της μεγαλύτερης αεροπορικής εκδήλωσης στην Ελλάδα. Της "Athens Flying Week".