Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο πατέρας Απόστολος Στυλιανίδης αποδομεί την "εφεύρεση" του Πέτρου Ζωγράφου!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

patir.apostolos2Είχα καιρό να ασχοληθώ με τον Πέτρο Ζωγράφο και τους ισχυρισμούς του ότι εφηύρε τρόπο να παράγει υδρογόνο. Για να πω μάλιστα την αλήθεια δεν ήθελα να ασχοληθώ ξανά με το θέμα αυτό, το οποίο, ακόμη και για πολλούς από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του, έχασε πλέον την αρχική αίγλη που απέκτησε με τη συνεχή προβολή που του έκανε ο Ταρζάν της τηλεοπτικής ζούγκλας.

patir.apostolos7Έλαβα όμως πέρυσι ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα Απόστολο Στυλιανίδη, από τη Λήμνο, ο οποίος μου είπε ότι επιθυμεί να μου δείξει τι ακριβώς κάνει ο Πέτρος Ζωγράφος και με ποιο τρόπο αποδομείται το αφήγημά του. Μου έστειλε μάλιστα ένα βιντεάκι που έκανε ο ίδιος αλλά επειδή η ποιότητα της εικόνας δεν ήταν καλή του πρότεινα να βιντεοσκοπήσω εγώ τα πειράματά του όταν θα ερχόμουν ξανά στη Λήμνο.

patir.apostolos3Έτσι και έγινε. Χθες λοιπόν, σε μια απ' τις αίθουσες του όμορφου, καλοσυντηρημένου απ' τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, αλλά μη λειτουργικού πλέον Δημοτικού σχολείου στο χωριό Αγκαρυώνες της Λήμνου, συνάντησα τον παππά Αποστόλη και ιδού το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε την εταιρεία "ZANTE FERRIES" που μας έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και πάλι στο όμορφο νησί της λήμνου.