Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ομογενής στην Ιντιάνα προσφέρει δωρεάν γεύματα σε γιατρούς.

gyrosΜπορεί η κίνηση στα μαγαζιά να έχει μειωθεί δραστικά, όμως το εστιατόριο «Mr. Greek Gyros» έχει αρκετή δουλειά. Και αυτό γιατί καθημερινά σερβίρει το προσωπικό του νοσοκομείου «Methodist Hospitals Southlake Campus», στο Μέριλβιλ.

Οι ιδιοκτήτες του «Mr. Greek Gyros», Αλέξανδρος και Νίκη Γκαγιάνα, αποφάσισαν να προσφέρουν ένα δωρεάν γεύμα στο προσωπικό του νοσοκομείου ως ευχαριστώ για τα όσα κάνουν αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές εξαιτίας του κορωνοϊού. Οπως λένε, αυτός είναι ένας τρόπος για να ευχαριστήσουν τους γιατρούς και τους νοσοκόμους για όσα κάνουν και για το ότι θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. «Το αξίζουν. Δουλεύουν ακούραστα» αναφέρει η κ. Νίκη. Μαζί της συμφωνεί και ο σύζυγός της Αλέξανδρος.

«Προσπαθούμε κι εμείς να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε» σημειώνει, ενώ τονίζει πως νιώθει τυχερός που έχει τόσα χρόνια το εστιατόριο αυτό και ανάμεσα στους μόνιμους πελάτες του είναι και το προσωπικό του νοσοκομείου. «Πάντοτε μας στήριζε το νοσοκομείο. Είναι ώρα να τους το ανταποδώσουμε» επισημαίνει ο κ. Αλέξανδρος.

Οι δουλειές, όπως και στα περισσότερα μαγαζιά έχουν μειωθεί μετά τους περιορισμούς που έθεσε η πολιτεία για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά, οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να προσφέρουν καθημερινά ένα δωρεάν γεύμα για κάθε εργαζόμενο στο νοσοκομείο. «Ας είμαστε ήρεμοι και θετικοί», λέει.
Από την πλευρά του, ο Ματ Ντόιλ, διευθυντής του Νοσοκομείου, δηλώνει στην τοπική εφημερίδα «nwtimes» ότι «το προσωπικό στο τμήμα επειγόντων περιστατικών βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και εκτιμούμε πολύ ότι το εστιατόριο αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση των γιατρών μας».

Πηγή : https://www.ekirikas.com/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5/?fbclid=IwAR175OYevbt_77si50FuTw3_hfvhYzxqtShqVVzuMSIghvUPJO3l29kRKI8