Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δήλωση - Απάντηση του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συκοφαντικές επιθέσεις και όψιμους διεκδικητές του Ελληνικού.

Από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Ιουνίου 2016.

Φίλοι μου,

Το Ελληνικό ανήκει σε όλη την Ελλάδα, αλλά πρώτα από όλα στους Ελληνικιώτες. Το ότι με έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένα συμφέροντα, εντός και εκτός Δήμου, που δεν θέλουν την επένδυση και με συκοφαντούν με ενορχηστρωμένη επίθεση μέρες τώρα, δεν με ενοχλεί.

Τα ίδια τράβηξε, όπως είπε, και ο Δήμαρχος Φαλήρου όταν μόνος του στήριζε την αντίστοιχη επένδυση στον Φλοίσβο και δικαιώθηκε απόλυτα από την ίδια την ζωή. Αυτό θα συμβεί και με το Ελληνικό. Eίμαι βέβαιος πως ιστορικά θα δικαιωθούμε όλοι στην παράταξή μου που 3 χρόνια τώρα σταθερά στηρίζουμε την Επένδυση την ώρα που κάποιοι εκτός Δήμου σε συνεργασία με τοπικούς παράγοντες θέλουν να παραμείνει αναξιοποίητο για να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα. Αυτό όμως που δεν θα επιτρέψουμε είναι διάφορους όψιμους διεκδικητές του Ελληνικού που από την Ραφήνα μέχρι εδώ ως αλεξιπτωτιστές διεκδικούν δικαιώματα στο Ελληνικό.

Κάτω τα χέρια!

Θα μας βρείτε όλους απέναντί σας γιατί το Ελληνικό ιστορικά, διοικητικά, περιουσιακά και ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ στο 90% ανήκε και ανήκει στο λαό της πόλης μας που ήρθε η ώρα να εισπράξει τα αντισταθμιστικά του οφέλη. Το Ελληνικό ανήκει σε όλη την Ελλάδα αλλά πρώτα από όλα στους Ελληνικιώτες που είχαν εκεί τα σπίτια τους.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Κωνσταντάτος

Παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου από το 20:19 έως το 39:12 στο βίντεο που ακολουθεί.