Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σύντομα η χρήση του καθαρού, ασφαλούς και δωρεάν υδρογόνου για την θέρμανση των σπιτιών και την κίνηση των αυτοκινήτων από τον Μιχάλη Καλογεράκη!

Επιμέλεια - Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ο Μιχ. Καλογεράκης δείχνει πια τον δρόμο. Χρήση του καθαρού, ασφαλούς και δωρεάν υδρογόνου για την θέρμανση των σπιτιών και την κίνηση των αυτοκινήτων. Μπήκε πια για τα καλά ο Μιχάλης Καλογεράκης στην τελική ευθεία για την χρήση του καθαρού και ασφαλούς υδρογόνου που παράγει ο ίδιος με δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο, τον αέρα και το νερό της βροχής! Αρκεί να βρεθεί χορηγός να του προσφέρει ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού (500-800 cc) και ένα κομπρεσέρ υψηλής πίεσης, σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι δύτες για την πλήρωση των φιαλών τους.

Χειμαρρώδης, όπως πάντα, στην πρόσφατη συνάντησή μας, μου μίλησε χωρίς να μασάει τα λόγια του για τον προστατευόμενο του "Ταρζάν", της επιστημονικής κοινότητας και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης Πέτρο Ζωγράφο, τους πολιτικούς, την τρέχουσα οικονομική κατάτασταση και την πρόβλεψή του πως ο λαός θα ξεσηκωθεί μόλις σχηματισθεί σε δύο μήνες οικουμενική κυβέρνηση και περάσουν όλοι οι προδότες μαζί τα νέα αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα.

Δεν θα γράψω άλλα γιατί ο Μιχάλης Καλογεράκης τα λέει όλα στο βίντεο!

Ευχαριστούμε την "ΑΝΕΚ LINES" για την δυνατότητα που μας έδωσε να ταξιδεύσουμε δωρεάν στην Κρήτη.