Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Εκπληκτικό ηλεκτρικό ποδήλατο θαλάσσης από τον Ηλία Κουτσάκη!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

tablet2Όσοι πιστεύουν ότι ο Έλληνας δεν έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει ή να επινοήσει αντικείμενα τεχνολογίας, δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στο εκπληκτικό ηλεκτροκίνητο φουσκωτό καταμαράν ποδήλατο θαλάσσης που έχει κατασκευάσει ο Ηλίας Κουτσάκης, εκμεταλλευόμενος τη μεγάλη άνωση που έχουν στο νερό αεροθάλαμοι από PVC ή ύφασμα Hypalon Neoprene.

sea bi3Εκτός από τα κλασικά πετάλια, τα οποία περιστρέφουν μέσω ιμάντα μια φτερωτή, το θαλάσσιο ποδήλατο του Ηλία Κουτσάκη μπορεί να εξοπλιστεί και με έναν ηλεκτρικό κινητήρα ο οποίος προωθεί το ποδήλατο όταν ο αναβάτης το επιθυμεί. Η αυτονομία της στεγανής μπαταρίας είναι 5 περίπου ώρες με τη λειτουργία του ηλεκτρικού κινητήρα να προωθεί το ποδήλατο με ταχύτητα 4 περίπου κόμβων. Το ύψος της φτερωτής είναι ρυθμιζόμενο, ανάλογα με το βάρος του επιβαίνοντα ή των επιβαινόντων, και γίνεται ηλεκτρονικά με τηλεκοντρόλ που υπάρχει επάνω στο τιμόνι του ποδηλάτου.

sea bi1Το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο Sea - Bi μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με "click and go" αντικείμενα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη ή του χειριστή του. Από φακό και εργαλεία αλιείας, μέχρι φώτα ναυσιπλοίας, φακό, καλάθι αποσκευών, προβολείς νυκτός κ.λπ. Ο έλεγχος και η λειτουργία όλων των ηλεκτρονικών γίνονται μέσω ενός tablet, το οποίο εκτελεί επίσης χρέη... dj, βιντεοκάμερας και φωτογραφικής μηχανής!

Mimair High Tech Labs

Αγ. Σαράντα 19, Μοσχάτο

www.sea-bi.com

210 4820851 - 6944 696 178