Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Με ανοιχτά βιβλία.

apostolos.sarantidisΠερίοδος εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2024 (μετεξεταστέοι)

Εξάμηνο: Κάποιο

Τμήμα Πολιτικής Γεωστρατηγικής του Πανεπιστημίου του Καβαλιώτικου Οίστρου

Χρόνος: Πέντε τέρμινα

(Με ανοιχτά βιβλία)

Ζήτημα 1ο

Ο τεχνολογικά και πολιτιστικά ανεπτυγμένος στα όρια του μετανθρωπισμού Δυτικός Κόσμος, λόγω της υιοθέτησης από δεκάδες χρόνια της κοινωνικής πολιτικής της ευδαιμονίας με γέννηση 1-2 παιδιά, μαζί με τις εκτρώσεις και τη woke ατζέντα, λοάτκι κλπ, έχει  συρρικνωθεί πληθυσμιακά δραματικά το έτος 2050.

Από την άλλη, ο Μωαμεθανικός Κόσμος που γεννοβολά σαν κουνέλι - και καλά κάνει - (αυξάνεσθε και πληθύνεσθε), ζητά άμεσα ζωτικό χώρο προς τη Δύση και είναι θέμα χρόνου να την κατακλύσει και να την καταλάβει επιβάλλοντας με τη βία τη Σαρία αφού πληθυσμιακά θα είναι ασύγκριτα η τεράστια πλειοψηφία. Δισεκατομμύρια μεμέτηδων είναι έτοιμοι να εισβάλουν στις Δυτικές Χώρες με κάθε μέσο. Η αστυνομία και ο στρατός αδυνατούν να τους συγκρατήσουν στα σύνορα και στα μεγάλα διοικητικά κέντρα γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις.

Σε αυτή την περίπτωση, ποια θεωρείτε ότι θα είναι η αντίδραση της Δύσης ώστε εντός λίγων ωρών τα δισεκατομμύρια μουσουλμανικά στίφη να μην περάσουν, να παραμείνουν πάραυτα στις πατρίδες τους και να μην επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο ποτέ; (Απαντήστε λακωνικά). Βοήθεια του κοινού: Η απάντηση θα μπορούσε να είναι και με τρεις (3) μόνο λέξεις.

Απάντηση: - - - .

Ζήτημα 2ο

Δεν χρειάζεται. Όποιος απαντήσει σωστά στο 1ο, παίρνει πτυχίο.

Καλή Επιτυχία