Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Του Έλληνος ο τράχηλος και λοιπαί μαλακίαι.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

trapeza1trapeza2Με 1006 πράξεις σε δύο ώρες η Τραπεζάρα Αττικής, στη χοάνη της οποίας έχουν πέσει εκατοντάδες εκατομμυρίων του Δημοσίου και Ασφαλιστικών Ταμείων,  έπεσε στο μείον. Με μία πράξη των 12 Λ ανέβηκε στο συν. Το μεγαλείο του ΧΑΑ δικέ μου [από το ιστολόγιο του Γ. Κανελλάκη] που αποτυπώνει την ευρωστία της ελληνικής οικονομίας. Θα πάω αύριο ν’ αγοράσω μία μετοχή αντί € 100, να δείτε πού θα εκτοξευθεί ο δείκτης του ΧΑχΑ και πόσο θα ανακάμψει η οικονομία.

Τα πανεπιστήμια άντρα διακίνησης ιδεών και  ναρκωτικών, άμα δε και έδρες υπαίθριων καταστημάτων πάσης εθνικότητος λαθρομικροπωλητών. Παγκοσμιοποίηση γαρ.

Ο Ρουβίκωνας διαδίδει τις ιδέες του και μέσα από γραφείο της Φιλοσοφικής Αθηνών, το οποίο κατέλαβε δια της βίας, καθότι και η βία αποτελεί εργαλείο πολιτικής, όπως διακηρύσσει. Τόσο πολύ τα έδερνε ο πατέρας τους αυτά τα παιδιά, όταν ήταν μικρά;

Το Πεδίον του Άρεως πεδίον καταυλισμού  ναρκομανών. Τα Εξάρχεια κράτος εν κράτει. Κάτι σαν το Βατικανό και το Άγιον Όρος.

Η παιδεραστεία καλά κρατεί με κωλόγερους και πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας να ασελγούν ακόμη και επί βρεφών.

Στυγνοί εγκληματίες αποφυλακίζονται ελέω νόμου Παρασκευόπουλου, ο οποίος συνέταξε και έκθεση για τον τρόπο αντιμετώπισης της βίας στα Πανεπιστήμια συνιστών τη μέθοδο της θωπείας των παραβατών φοιτητών προς σωφρονισμόν.

Ο Καμμένος καταγγέλλει στο υπουργικό συμβούλιο ότι  η κυβέρνηση τα παίρνει από τον Σόρος, αλλά δεν τον ακούει κανείς πλην Κοτζιά, ενώ τα πρακτικά της συνεδρίασης είναι απόρρητα, όπως ήταν και οι καταθέσεις του Γιάννου.

Αυτό το λαθρεμπόριο καπνού και καυσίμων δεν λέει να παταχθεί.

Ο Άκης τα άρπαξε, ο Τάσος το ίδιο, από κοντά και ο Γιάννος, αλλά ο Σημίτης και η κυβέρνησή του δεν είχαν ακούσει κάτι. Ίσως, επειδή στο υπουργικό συμβούλιο μετέχουν ανέκαθεν μόνον βαρήκοοι.  Ίσως διότι είτε τα έπαιρναν είτε όχι, το Δημόσιο ουδέν όφελος  θα είχε, όπως μας ενημέρωσε ο άλλος λαδιάρης Κάντας, αφού η μίζα είναι ούτως ή άλλως ενσωματωμένη στην τιμή.

Οι κυβερνώντες επικαλούνται τα ανομήματα των προκατόχων τους, για να καταδείξουν ότι οι άλλοι δεν ήταν καλλίτεροι απ’ αυτούς, άρα οι σημερινοί δεν είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους, εξ ου και εμείς  πρέπει να είμαστε κατενθουσιασμένοι που δεν μας βρήκε κάτι ακόμη χειρότερο.

Συνελήφθησαν δύο τύποι που παρακολουθούσαν μεγάλο οικονομικό παράγοντα. Ποιός να είναι άραγε ο παράγων; Ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης, ο Μελισσανίδης, ο Μυτιληναίος, ο Σαββίδης; Θα με φάει η αγωνία.

Ο Πολάκης καταγγέλλει ότι αυτός μετέθεσε μόνον 11 διασώστες του ΕΚΑΒ σε διοικητικές θέσεις, ενώ οι προηγούμενοι 36.

Οι καναλάρχες επιμορφώνουν το φιλοθεάμον και νοήμον κοινό  με Nomads, Survivor, Voice of Greece, Greece you have talent, Style rock, Shopping star, GNTM, Oh la la.

Οι δουλέμποροι συνεχίζουν το θεάρεστο έργο της εισροής λαθρομεταναστών στη χώρα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Λιμενικού και με τη συνδρομή αδιάφθορων αστυνομικών.

Ο Δουζίνας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει στα σοβαρά ότι πρέπει να ζητήσουμε αποζημίωση από τις χώρες, όπου εργάζονται οι 600.000 Έλληνες που μετανάστευσαν εκεί, καθότι εκμεταλλεύονται τους επιστήμονές μας που εμείς σπουδάσαμε με μεγάλο κόστος.

Ο υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου αγνοεί επιδεικτικά τα λατινικά και τα αρχαία ελληνικά δίνοντας βάρος στην κοινωνιολογία, ενώ εξαγγέλλει παρεμβάσεις και στα μαθηματικά, αφού με τα κομπιουτεράκια δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς μέθοδο των τριών και προπαίδεια.

Καταργήθηκε η έκπτωση ιατρικών δαπανών από το φορολογητέο εισόδημα, ώστε να παταχθεί η φοροδιαφυγή δια της αυξήσεως της φοροδιαφυγής των ιατρών.

Μελετάται η κατάργηση του α.ν. 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου, ώστε όποιος ζημιώνει  το Δημόσιο να μην τιμωρείται με ισόβια, αλλά να καθαρίζει με 15 χρονάκια. Και θα γίνει και αποσυμφόρηση των φυλακών.

Οι διαγωνισμοί για έργα και προμήθειες  του Δημοσίου στημένοι. Για τα δικά μας παιδιά. Κι’ αν δεν μπορούμε να τους στήσουμε, τεμαχίζουμε το έργο σε τμήματα των € 45.000 και κάνουμε απ’ ευθείας ανάθεση εκάστου τμήματος. Διότι έτσι ορίζει ο νόμος. Και ο νόμος είναι ιερός. Δεν έχει σημασία, αν είναι ανήθικος. Το έχει πει και ο Βουλγαράκης.

Η απονομή της Δικαιοσύνης διαρκώς επιταχύνεται, αλλά ακαταπαύστως επιβραδύνεται, ενώ οι αποφάσεις της γίνονται ενίοτε  σεβαστές.

Ο Γερουλάνος επανήλθε στο προσκήνιο να σώσει την Αθήνα.

http://www.eksegersi.gr/issue/616/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD/6576.%CE%97-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CE%B9%CF%87%CE%B8%CF%85%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82

Οι ΕΔΕ δίνουν και παίρνουν, αλλά οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν τίθενται σε αργία χάρη στο τεκμήριο αθωότητος του εντιμότατου κ. Κατρούγκαλου που τους επιτρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί 10 χρόνια  μέχρι να [κατά]δικασθούν.

Θα περικοπούν ή δεν θα περικοπούν οι συντάξεις; Ιδού η απορία. Αγωνία στο κατακόρυφο εν αναμονή του Eurogroup που θα μας πει, αν το μέτρο είναι διαρθρωτικό ή μη, καθότι εμείς δεν ξέραμε, όταν το ψηφίζαμε.
Καταναλώνουμε άφοβα φορμόλη τρώγοντας ψάρια ιχθυοτροφείου καθότι είμαστε ατρόμητοι.

http://www.avgi.gr/article/10808/9287057/katadikasteke-ichthyologos-gia-katangelies-tou-kata-etairias-ichthyokalliergeias

Ευτυχώς που η ΝΔ προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ώστε να έχω την τύχη να με ξανακυβερνήσουν Μιταράκης, Χατζηδάκης και  Βαρβιτσιώτης.

Το φαγοπότι των Ολυμπιακών του 2004 παραγράφεται οσονούπω.

Αλλά εγώ δεν απογοητεύομαι. Εξακολουθώ να ελπίζω, καθότι θα ιδρύσει κώμα και ο Κοτζιάς, όπως έκανε ο Φαήλος, ο Βελόπουλος, η Παπακώστα, ο Μπαλτάκος, ο Μαριάς και τ’ άλλα τα παιδιά που μένουν σταθερά στις ιδέες τους. Δεν είναι σαν τον Κοτσακά, τον Σπίρτζη, τον Κουρουμπλή και τον Κουβέλη που κατέφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, για να τον μπολιάσουν με τις ιδέες του αρπακτικού σοσιαλισμού που έφερε στη χώρα ο Αντρέας  εις αντίδοτον του αρπακτικού καπιταλισμού του Δρακουμέλ.

Ο Βαρθολομαίος υπερασπίζεται το μεγάλο παγκάρι αμυνόμενος αυτού σθεναρώς κατά των επιβουλών  του Κύριλλου και του Ιερώνυμου.  

Ένα φραγγέλιο ρε πούστη μου!

Χρόνια πολλά αδέλφια. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου. Μείναμε ελεύθεροι να διαλέγουμε τα λαμόγια-λακέδες που θα μας κυβερνούν. Λίγο το ‘χεις; Μην είμαστε και πλεονέκτες.