Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δώδεκα χρήσιμες συμβουλές προς ψηφοφόρους.

Δώδεκα χρήσιμες συμβουλές προς ψηφοφόρους από τον Ιωσήφ Παπαδόπουλο.

1. Φορέστε, κατ' αρχάς, ωτοασπίδες κατά την διάρκεια των προεκλογικών ημερών και μη βλέπετε ειδήσεις και πολιτικές διαφημίσεις. Ο Μίκυ Μάους και η Μικρή Λουλού είναι πολύ πιο σοβαροί από τους μαφιόζους με τη γραβάτα, που προσπαθούν να σας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά, και από τους προσκυνημένους δημοσιοκάφρους και τα μέσα της μαζικής μας εξαπάτησης που τους πατρονάρουν. Πείτε και στους φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Η είσοδος στις βρώμικες διεθνείς αγορές και η "ανάπτυξη" μπορούν να περιμένουν.

2. Το πρωί της Κυριακής 25 Μαίου θυμηθείτε να πάρετε το χαπάκι για το Αλτσχάϊμερ.

3. Αφού θα έχετε επανακτήσει τη μνήμη σας, θυμηθείτε όλους αυτούς που άλλα σας υπόσχονταν τόσα χρόνια προεκλογικά και άλλα έκαναν μετεκλογικά. (Αυτή η συμβουλή ισχύει και για τις Δημοτικές εκλογές).

4. Θυμηθείτε τις χιλιάδες των συμπατριωτών μας οι οποίοι απογοητευμένοι και εξαθλιωμένοι αυτοκτόνησαν.

5. Θυμηθείτε το παιδί σας που, αφού φοίτησε και πήρε ενα τσουβάλι πτυχία, αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό για να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

6. Θυμηθείτε τους χιλιάδες αστέγους και πεινασμένους που συνωστίζονται στα συσσίτια για ένα πιάτο φαί.

7. Θυμηθείτε τους χιλιάδες αρρώστους συμπατριώτες μας οι οποίοι στερήθηκαν το δικαίωμα της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

8. Θυμηθείτε τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους οι οποίοι είναι διατεθιμένοι να βρουν μια οποιαδήποτε δουλειά αντί 300 ευρώ το μήνα.

9. Τους θυμηθήκατε όλους αυτούς; Ωραία! Μαυρίστε τώρα τους υπευθύνους χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

10. Αν δεν ξέρετε τι να ψηφίσετε, μη ρίξετε λευκό ή άκυρο γιατί θα πάει υπέρ αυτών που τόσα χρόνια μας πηδούν. Έχουν άλλωστε φτιάξει τον εκλογικό νόμο στα μέτρα τους.

11. Αφού δεν θα ψηφίσετε κάποιο από τα γνωστά, μεγάλου ή μεσαίου μεγέθους, κόμματα, ψηφίστε ένα από τα αποκόμματα. Υπάρχουν άλλωστε πολλά.

12 (και σημαντικότερο). Κλειδώστε στο σπίτι όσους από τους δικούς σας πιστεύετε ότι δεν έχουν βάλει μυαλό ή αρνήθηκαν να πάρουν το χαπάκι για το Αλτσχάϊμερ και αφήστε τους ελεύθερους μετά τη δύση του ηλίου. (Αυτή η συμβουλή ισχύει και για τις Δημοτικές εκλογές).

Καλό βόλι!