Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Βασιλεία (Βίκυ) Φουσκίδου. Μια αξιοπρεπής υποψηφιότητα.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κυρία Βασιλεία Φουσκίδου.Ο διαδικτυακός αυτός τόπος δεν προσφέρεται, γενικώς, για πολιτική διαφήμιση. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις στις οποίες δεν μπορώ να μείνω απαθής. Είχα την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσω την κυρία Βασιλεία (Βίκυ) Φουσκίδου τις δύσκολες εκείνες ημέρες που ο κόσμος συνωστιζόταν για να αγοράσει από τους παραγωγούς ένα σακκί πατάτες: http://www.ribandsea.com/main/index.php/articles/648-2012-03-10-16-48-59 

Δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης τότε, η κυρία Βίκυ Φουσκίδου, στον συνδυασμό του Γιάννη Κωνσταντάτου με την ονομασία "Ενωμένη Πόλη". Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος και τώρα, στον ίδιο συνδυασμό, με τον ίδιο υποψήφιο Δήμαρχο επικεφαλής. Δεν ψηφίζω στον Δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού, αλλά έχω άποψη για την Βασιλεία Φουσκίδου και πιστεύω ότι ο ταπεινός, πλην υπερήφανος, αυτός διαδικτυακός τόπος οφείλει να στηρίζει υποψηφίους με τα δικά της ποιοτικά χαρακτηριστικά.

"Με την σκέψη στον άνθρωπο και το βλέμμα στο μέλλον του ενιαίου δήμου μας, η δύναμη της ψήφου σας είναι η δέσμευσή μου για έργο".

Αυτή είναι η υποθήκη της Βίκυς Φουσκίδου και η ταπεινή υπόσχεσή της προς τους συμπολίτες της που κατοικούν και ψηφίζουν στην Αργυρούπολη και το Ελληνικό. Προσωπικώς, θα την ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη.