Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η Ιστορία της οικονομικής απάτης στην Ελλάδα.

Μου το έστειλαν και το ανεβάζω στο "Rib and Sea", αδιαφορώντας αν κάποιοι με κατηγορήσουν ότι εκτρέπω την ύλη του περιοδικού σε "λάθος" μονοπάτια. Αν όμως η χώρα αυτή, όπως ήδη διαφαίνεται, παραδοθεί στις ορέξεις αυτών που διαχειρίζονται τις τύχες της (ντόπιοι και ξένοι), τότε ούτε φουσκωτά θα έχουμε την δυνατότητα να αγοράζουμε, ούτε ελεύθερη θάλασσα να ταξιδεύουμε...

Η Ιστορία της οικονομικής απάτης στην Ελλάδα.

Η Χούντα παραδίδει το 1974 στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. δραχμών (υγιές διότι, λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης, το χρέος εκείνο μπορούσε να εξοφληθεί). Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος, μετά από 7 χρόνια, σε 8 δις. Ο Ανδρέας κλείνει με δύο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών, μέσα σε μια νύχτα, και των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κλπ, κλπ, κλπ) και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ, που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιές αλλά δανεικό, με ασύλληπτους τόκους). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντάς την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του Ανδρέα με το "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν ήταν η φιλανθρωπία, όπως πίστεψε ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά, πρώτον, να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει σ' αυτά. Δεύτερον, να "δέσει" την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλές του Εβραϊκές Τράπεζες. Και όλα αυτά γιατί; Για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το "EASY MONEY SYSTEM", σε επίπεδο φυσικών προσώπων, και πολύ αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM", σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και, αργότερα, σε επίπεδο Κράτους.

Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέου, θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις "χαρίσει" σε ιδιώτες, με το αζημίωτο φυσικά. Ο Σημίτης (Ααρών Αβουρί) φέρνει την ομόφυλή του Εβραική Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο ευρώ. Η Goldman Sachs γι' αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 δις ευρώ από την Ελλάδα. Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου, εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.) Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας. Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ήξεραν το κόλπο έκαναν τα στραβά μάτια; Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, έκαναν τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα, άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας. Αντιθέτως, είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω της, διότι θα της δάνειζαν με τόκο και τα δανεικά, πριν φθάσουν εδώ, θα τα ξανάπαιρναν πίσω μέσω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefure, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ, κλπ, κλπ...

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους είχε φθάσει στο ζενίθ ( η Ελλάδα χρωστάει πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, εφ'όσον πια τα πράγματα όδευαν καλά "δεμένα", και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο, δηλαδή το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει. Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους...

 Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φθάσει στο ζενίθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού, που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, αντιθέτως μόλις ξεκινούσε.

Ανακεφαλαίωση : Ο Ανδρέας Μινέϊκο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά, με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες). Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέου μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα και η αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τους τεράστιους τόκους των δανείων του Ανδρέα να μας βαραίνουν. Ήταν καιρός για το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως απομηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτή τη φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; Όχι φυσικά. Σκοπός ήταν να φθάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Έχουμε τρία δεδομένα: 1) Μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, άρα μπαίνουν τρελλοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές (υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε) και αυτό φέρνει την ακρίβεια. 2) Υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά. 3) Οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν δεκαπλασιαστεί, λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη, στους πολίτες-πρόβατα, αβάσταχτα.

΄Ηταν καιρός λοιπόν για το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους. Πρώτο βήμα : Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες έκλεισαν ξαφνικά τις κάνουλες των δανείων με αναπόφευκτο ντόμινο την οικονομική δυσχέρεια. ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ : Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στη ζωή του ήταν να κλείσει τη συμφωνία με τη Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι : 1) Θα κερδίζαμε και πάλι υγιή χρήματα μετά από 30 χρόνια. 2) Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν; 3) Αν το παραμύθι "μπαμπούλας Τουρκία" κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων της Αμερικής θα εξανεμίζονταν διότι, αφ' ενός μεν δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε αφ' ετέρου να αγοράζουμε οπλικά συστήματα (στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα όλες οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφ' όσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους.

Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής και στη θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέϊκο Τζαντ Παπανδρέου. Στον προεκλογικό αγώνα, ο Καραμανλής, υποδεικνύει κατ' ουσίαν με τις δηλώσεις του στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, (σκεφτείτε τι απειλές δέχθηκε για να το κάνει αυτό). Ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο μαλάκας λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα. Ο μαλάκας λαός ψηφίζει Τζέφρυ κι' εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι...

Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό, με το που αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας λέει το αντίθετο, ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε. Τον διαψεύδουν όμως, άμεσα, πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά, όπως ο Προβόπουλος και ο Αϊβαλιώτης. Δεν θα έπρεπε να τα γνώριζε; Για πρωθυπουργός πήγαινε, όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη περίπτωση είναι ανόητος και ανεύθυνος, στη χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε με δόλο.

Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική και βλέπει τον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική, τι είπε με τον Κλίντον, με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε. Διότι για καφέ στην Αμερική, σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας, δεν νομίζω να πήγε... Κατ' αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του ΠΑΣΟΚ. Με το που γίνεται πρωθυπουργός ξεχνάει ξαφνικά το "λεφτά υπάρχουν", θυμάται ότι "λεφτά δεν υπάρχουν", ξαφνικά όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ξαφνικά οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά.

Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial Τimes του Λονδίνου, Μάρτιν Σάντμπου, στο τέλος του 2009 το Ντουμπάϊ ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων. Την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί. Αυτή η ομολογία ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

 Παράλληλα, το περιοδικό FOCUS, βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει τη γνωστή χειρονομία λέγοντας, λίγο πολύ, ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (έχει δίκιο, εν μέρη, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι Πασοκο-Νεοδημοκράτες και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες, και όχι ο λαός).

Ας δούμε όμως το παρασκήνιο. Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda (ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κλπ.) είναι, μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε., ό,τι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ. Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δύο κύριοι είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachs, της JP Morgan και της Deutsche Bank. Αν κατάφερναν να πείσουν, οι δύο αυτοί κύριοι, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε., αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω. Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda και Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

Ο Ομπάμα, στα δύο περίπου χρόνια που είναι στην εξουσία, τύπωσε τόσα δολάρια όσα δεν είχε τυπώσει η Αμερική από τον Β´ Παγκόσμιο μέχρι την ημέρα που εξελέγη. Αυτό το πληθωριστικό δολάριο δεν έχει αξία και πρέπει να αποκτήσει. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι να κλέψει αξία από κάποιο άλλο νόμισμα, το οποίο έχει αξία. Ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό; Φυσικά το ευρώ. Ο Παπανδρέου, ένα μήνα μετά την εκλογή του, παραθέτει γεύμα, στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν" στην Κηφισιά, στον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκάρυ Κοέν, τον επικεφαλής των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπό τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Ανάν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; Μα εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανένα, σχετικώς με το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, ενώ αν γινόταν στο Μαξίμου δεν θα μπορούσαν να το αποφύγουν. http://e-dromos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=88:------goldman-sachs-&catid=22:2010-02-11-18-17-32&Itemid=51

Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει : "Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ" και μέσα στο άρθρο λέει ότι "τοποθετήσανε" τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους. http://www.lemonde.fr/cgi-bin/ACHATS/acheter.cgi?offre=ARCHIVES&type_item=ART_ARCH_30J&objet_id=1116394

Μετά την συνάντηση, λοιπόν, ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέου, μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs, διόρισε το στέλεχός της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας. Πριν από όλα αυτά, η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα "προϊόν" ζητώντας επενδυτές. Ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας. Μετά η Deutsche Bank δημοσιοποίησε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο "παπαγαλάκια" και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι, με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο, κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς) με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7%. Η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS (σημείωση : Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως).

Περιέργως, τα funds του Σόρρος "προέβλεψαν" ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ... (ξέρουν από προφήτες οι Εβραίοι). Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 δις (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες, μέσω καταναλωτικών,στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών, που είναι 280 δις). Από αυτά τα 320 δις το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, Άρα, ενώ φαίνεται ως χρέος, δεν είναι χρέος, αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι' αυτά. Αυτό σημαίνει ότι εφ' όσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα. Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέϊκο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη, ενεργοποίησε αυτά τα 200 δις (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφ' όσον τώρα είναι υπαρκτά ζητούν αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε.

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέου το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που, ω τι ειρωνεία, ήταν όσο και το έλλειμμά μας; Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η Ελλάδα είναι στη χειρότερη οικονομική θέση; Όχι βέβαια. Όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ, στην Ε.Ε. είμαστε οι έβδομοι στη σειρά σε χρέος, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 τρις, η Ισπανία 1,1 τρις, η Ιρλανδία 870 δις κλπ. Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί, που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, χρωστάνε περισσότερο από ό,τι εμείς... http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10202891

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ : Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέμματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά. Ο λαός δεν έδωσε καμμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα, τα οποία φυσικά δεν έδωσε. Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη, κλέφτη, απατεώνα νεοέλληνα. Ο στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί, τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις. Ιθαγένεια, γεννήσεις (με τη δική μας υπογεννητικότητα σε δύο γενιές εξαφανιζόμαστε, σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία), και αφού θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους και νομάρχες, ενώ εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στη Φλώρινα και τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα. Μέχρι τότε θα παίξει "συνεκμετάλλευση" στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους. Ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.

Το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο (http://www.youtube.com/watch?v=1rKoxplF3jk και http://www.youtube.com/watch?v=ZliJC8wmrYI και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα. Φοβούνται την άχνα...

Πηγές: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_03/03/2010_392630 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artId=293087&dt=03/03/2010 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=317999&dt=03/03/2010 http://e-dromos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=88:------goldman-sachs-&catid=22:2010-02-11-18-17-32&Itemid=51 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10276863 http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=25925173 http://www.lemonde.fr/cgi-bin/ACHATS/acheter.cgi?offre=ARCHIVES&type_item=ART_ARCH_30J&objet_id=1116394 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10202891 από τα ντοκυμαντέρ Money as debt, zeitgeist I και II, Money Masters, εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου και, φυσικά, τα πάρα πολλά βίντεο στο youtube.