Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σε ψυχιατρείο έκλεισαν διακεκριμένη δικηγόρο Ιατρικού Δικαίου στη Γερμανία επειδή κατέκρινε τα περιοριστικά μέτρα!

Πηγή : https://odysseiatv.blogspot.com/2020/04/made-in-germany.html#more

beatebahnerΔυστυχώς «φαινόμενα Κίνας» έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και στην Ευρώπη.

Στη ("δημοκρατική") Γερμανία γνωστή δικηγόρος του Ιατρικού Δικαίου που εξέφρασε την αντίθεσή της με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα τα οποία χαρακτήρισε «αντισυνταγματικά», συνελήφθη και κλείστηκε αυθαίρετα σε ψυχιατρείο, προτού καν τις απαγγελθούν κατηγορίες!

Μάλιστα κατηγορεί τις γερμανικές Αρχές ότι στην κλινική της ασκήθηκε και σωματική βία. Λίγες ημέρες πριν είχε απορριφθεί η αίτησή της στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο για την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων λόγω αντισυνταγματικότητος.

Η Beate Bahner δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου στις 3 Απριλίου, με το οποίο κατήγγειλε πώς οι γερμανικοί νόμοι περί καραντίνας ήταν «κατάφωρα αντισυνταγματικοί, παραβιάζοντας σε άνευ προηγουμένου βαθμό πολλά από τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών».

«Αυτά τα μέτρα δεν δικαιολογούνται από τον νόμο πρόληψης λοιμώξεων, που τροποποιήθηκε βιαστικά πριν από λίγες ημέρες», δήλωσε.

beatbahner2«Μακροπρόθεσμοι περιορισμοί στην έξοδο από το σπίτι και τη συνάντηση με άλλους, με βάση σενάρια με υψηλό ποσοστό θανάτου, τα οποία δεν λαμβάνουν υπ΄όψη τις πραγματικές κρίσιμες απόψεις εμπειρογνωμόνων και το πλήρες κλείσιμο επιχειρήσεων και καταστημάτων χωρίς απόδειξη ότι ενέχουν κίνδυνο γιά λοίμωξη, είναι εντελώς παράνομα».

 Η Μπάχνερ κάλεσε σε διαμαρτυρία την Κυριακή του Πάσχα για να «τερματίσει την τυραννία αμέσως», προτού η διοίκηση της Χαϊδελβέργης ανακοίνωσε, ότι θα επιδιώξει να της ασκήσει διώξεις γιατί έχει παρακινήσει τους Γερμανούς να παραβιάσουν το νόμο.

Στις 13 Απριλίου, η Μπάχνερ κάλεσε την αδερφή της από την Κλινική 'Allgemeine Psychiatrie' της Χαϊδελβέργης, περιγράφοντας τι συνέβη σε αυτήν.

 Αφού ισχυρίστηκε, ότι ήταν «ύποπτα» ακολουθούμενη από ένα αυτοκίνητο, η Bahner λέει, ότι ζήτησε από έναν άλλο οδηγό να καλέσει την αστυνομία με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η αστυνομία, να της περάσει χειροπέδες και να την σπρώξει στο έδαφος «με τεράστια δύναμη».......

Αφού οδηγήθηκε στην ψυχιατρική μονάδα, η Bahner λέει ότι αντιμετωπίστηκε σαν ...τρομοκράτης!

beatebahner3Παρ΄όλα αυτά οι γερμανικές Αρχές αρνούνται ότι κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική  λόγω της αντίθεσης της στα μέτρα, αλλά για «άλλους λόγους». Η εισαγγελία στη Χαϊδελβέργη σχετικά με την αναγκαστική τοποθέτηση σε ψυχιατρική κλινική, σημειώνει ότι ούτε η τοποθέτηση σε ψυχιατρική κλινική, ούτε οποιοδήποτε άλλο καταναγκαστικό μέτρο, έχει διαταχθεί ως μέρος της διαδικασίας ποινικής έρευνας.

«Σίγουρα δεν συνέβη», λέει ο Πρώτος Εισαγγελέας Thomas Bischoff.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο δικηγόρος δεν θα μπορούσε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική για οποιονδήποτε ...«άλλο λόγο»!

«Ζήτησα να μου επιτραπεί να καθίσω και μου έδειξε ένα παγκάκι. Τότε ζήτησα να αφαιρεθούν οι χειροπέδες, γιατί εγώ είχα ζητήσει προστασία από την αστυνομία », εξήγησε. «Αντίθετα, με πέταξαν πάλι στο πάτωμα, με το κεφάλι μου στο πέτρινο πάτωμα από ύψος ενός μέτρου, κάτι στο οποίο κανείς δεν αντέδρασε.

Στην συνέχεια, αναγκάστηκα να περάσω την νύχτα ξαπλωμένη στο πάτωμα σε κάποια ψυχιατρική κλινική σαν του Γκουαντάναμο υψηλής ασφάλειας ... δεν υπήρχε τουαλέτα, ούτε νεροχύτης, αν και μου άφησαν νερό, και υπήρχε ένα κουδούνι που μπορούσα να χτυπήσω, αν και το αγνόησαν μετά την τρίτη φορά που το πίεσα».

Η δικηγόρος τελικά κατηγορήθηκε επίσημα για υποκίνηση παρανόμων πράξεων χθες, με τον πληρεξούσιό της να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για ένα από «τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της γερμανικής ιστορίας».

Μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο οδηγήθηκε για ανάκριση συγκεντρώθηκαν πολίτες προς υποστήριξή της!

Η Μπάχνερ έχει κερδίσει τρεις υποθέσεις στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο και έχει γράψει πέντε βιβλία (!) για το γερμανικό ιατρικό δίκαιο.