Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Λευτέρης Ρήνος : Το αφήγημα Σώρρα διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

rinoslefterisΑνεβλήθη και πάλι σήμερα η δίκη των Αρτέμη Σώρρρα, Γιάννη Καλογερόπουλου και Χρήστου Μπαλαντίνα μετά από αίτημα του πρώτου των κατηγορουμένων και έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού Αρτέμη Σώρρα ο οποίος επικαλέστηκε αδυναμία του δικηγόρου του να παραστεί στο Δικαστήριο. Φαίνεται όμως, όπως είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Γ' Μονομελούς, ότι αυτή θα είναι η τελευταία αναβολή καθώς "έκαψαν και το τελευταίο χαρτί που είχαν οι κατηγορούμενοι". Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τα τέλη Ιουνίου 2019.

Μάρτυς κατηγορίας ήταν ο οφθαλμίατρος Λευτέρης Ρήνος, ο οποίος εκλήθη από το Δικαστήριο και παρέστη για να στηρίξει τη μηνυτήρια αναφορά του κατά των ανωτέρω για εξύβριση και απειλή.

Ακούστε τι είπε ο Λευτέρης Ρήνος στο βίντεο που ακολουθεί σχετικώς μ' αυτή την υπόθεση, αλλά και για τη μεθαυριανή δίκη που θα κρίνει τη μηνυτήρια αναφορά του κατά των Αρτέμη Σώρρα, Μανώλη Λαμπράκη, Anthony Diamond και Γκρεγκ Πάππας για το αδίκημα της ψευδορκίας στη δίκη του Ιουλίου 2013, κατά την οποία το Δικαστήριο έκρινε πως η μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη εναντίον του Αρτέμη Σώρρα για διάδοση ψευδών ειδήσεων δεν ευσταθούσε και πως τα 600 δις δολλάρια, τα οποία ο Σώρρας υποστήριζε πως είχε στην κατοχή του, ήταν υπαρκτά!