Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ποιους να εκλέξουμε και ποιους να μαυρίσουμε στις ευρωεκλογές.

Σχολιάζει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ελπίζω, κατ' αρχάς, να θυμηθήκατε να πάρετε το χάπι του Αλτσχάϊμερ, όσοι τέλος πάντων από σας δεν θυμάστε τι σας έχουν κάνει τα δύο "μεγάλα", ούτως ειπείν, κόμματα της ντροπής, του ψεύδους, της κλοπής και της προδοσίας, τα οποία εσείς ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια, από τη μεταπολίτευση και μετά. Το πήρατε; Ωραία!

Σχίστε στη συνέχεια με πάθος τα ψηφοδέλτια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. και πετάξτε τα στο καλάθι των αχρήστων, γιατί μόνο εκεί πρέπει κανονικά να βρίσκονται και όχι στα τραπεζάκια των εκλογικών τμημάτων. Πάμε τώρα παρακάτω. Αν δεν θέλετε να ψηφίσετε Σύριζα, γιατί δεν σας "γεμίζει το μάτι" ή γιατί πιστεύετε ότι θα είναι κι' αυτό ένα συστημικό κόμμα εξουσίας, αν δεν θέλετε να ψηφίσετε Κ.Κ.Ε. γιατί μπουχτίσατε με την ξύλινη γλώσσα και την προσήλωσή του σε ένα ανάπηρο παρελθόν, τότε επιλέξτε ένα από τα υπόλοιπα "μικρά" κόμματα που κατεβαίνουν σ' αυτές τις ευρωεκλογές.

Αν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο μικρό κόμμα στα υπ' όψιν και εμπιστεύεστε το κριτήριό μου, θα σας πρότεινα να επιλέξετε το κόμμα της "Πατριωτικής Ένωσης" στο οποίοι κυριαρχούν μορφές αγώνα αντίστασης, όπως η κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου, ο κ. Οδυσσέας Τηλιγάδας και ο κ. Στέργιος Σμυρλής. Στείλτε τουλάχιστον στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν να φωνάζουν και, το κυριότερο, οι οποίοι ξέρουν γιατί φωνάζουν και τι απαιτούν. Ανθρώπους οι οποίοι δεν μασούν τα λόγια τους και δεν τους αρέσει το παιγνίδι της κωλοτούμπας.

Μέρος της δράσης της κυρίας Μαρίας Εξαρχουλάκου, αλλά και του κ. Οδυσσέα Τηλιγάδα έχετε δει και διαβάσει παλαιότερα στο "Rib and Sea" :

http://www.ribandsea.com/main/index.php/waves/777-2012-10-09-14-54-24

 http://www.ribandsea.com/main/index.php/waves/736-2012-09-04-14-34-05

http://www.ribandsea.com/main/index.php/face/660-2012-03-24-07-44-42

http://www.ribandsea.com/main/index.php/law/863-2013-01-10-18-27-51

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της "Πατριωτικής Ένωσης" για να αποκτήσετε μια ιδέα για τη δράση της κατά των καταληψιών απατεώνων του Κοινοβουλίου και της προδοτικής και αντιλαϊκής πολιτικής τους: http://www.patriotiki-enosi.gr/ και δείτε εδώ την προχθεσινή παρουσία των εκπροσώπων της στη διακαναλική συνέντευξή τους :