Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Συμβουλές προς ψηφοφόρους για τις Ευρωεκλογές.

Γράφει η Αδαμαντία Σπαθάτου.

Συμπατριώτες, Έλληνες, χρωστάμε ή όχι σ’ αυτήν τη γη και στα παιδιά μας;  Οφείλουμε ή όχι ν’ αγωνιστούμε για κυρίαρχη και αυτόνομη Πατρίδα; Την τιμή και την αξία που κουβαλάμε από τους προγόνους θα την αποδώσουμε περήφανα στους απογόνους;

Πρώτη πράξη μας γι’ αυτό είναι η ψήφος στην Ευρωβουλή: Για να τσακίσουμε την εξουσία που μας επιβάλλουν οι ξένοι και το 20% των εντολοδόχων Γερμανοτσολιάδων που κυβερνούν ακόμη… Η τιμωρία τους θα είναι πιάτο κρύο…. Πρώτα, πρέπει να πέσουν! Να καταλάβουν πως ξυπνήσαμε… Πως εμείς δεν στέλνουμε άλλα πολιτικά ανδρείκελα εκεί πάνω στην ψυχρή Ευρώπη... Γι’ αυτό το λόγο, σας παρακαλώ:

1) Μην ξεχνάτε ότι ΠαΣοΚ και ΝΔ είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες και κλέφτες !!! Θυμηθήτε  τι υπόσχονταν προεκλογικά, τι έκαναν  μετεκλογικά και τι θα κάνουν… Θα φτάσουν 200 ευρώ οι μισθοί ( σελ. 422 του μνημονίου κα σημερινή ομολογία της επιτρόπου Δαμανάκη).                 

2) Να θυμάστε τους χιλιάδες των συμπατριωτών μας, που αυτοκτόνησαν  και ζητούν εκδίκηση. 

3) Να θυμάστε πως αυτοί μας στέρησαν τα παιδιά μας… Πως ανάγκασαν σε ξενιτεμό τον ανθό του Ελληνικού μέλλοντος!!! Πως απαγορεύουν τις γεννήσεις Ελληνοπαίδων τα οποία χαρακτηρίζουν τεκμήρια… Πως κατάντησαν τους Έλληνες πεινασμένους και άστεγους…                                                                 

4)Να θυμάστε χιλιάδες αρρώστους που πέθαναν, γιατί στερήθηκαν τα σωστά φάρμακα και  τη νοσοκομειακή περίθαλψη…                                 

5) Να θυμάστε εκατοντάδες χιλιάδες ταπεινωμένους συμπατριώτες, που διατίθενται να δουλεύουν και περιστασιακά 12ωρα, για 200 ευρώ το μήνα.!

Την Κυριακή, 28 Μαίου λοιπόν, με την ψήφο μας θα καταδικάσουμε την κυβέρνηση! Θα τους αναγκάσουμε να κρυφτούν. Θα πάψουν να γελάνε μαζί μας! Θα σταματήσουν να τρώνε το ψωμί μας κα να πίνουνε το αίμα μας!! Κάναμε πλούσιους πολλούς Ευρωβουλευτές με τον δικόν μας ιδρώτα κι εκείνοι αποδέχτηκαν τη δυστυχία και την κατάντια μας, χωρίς να μειώσουν τα δικά τους έσοδα!!! Αλλάξετέ τους όλους!!! Μην ξαναψηφίσετε κανένα για δεύτερη φορά!!! Καταδικάστε τους!!! Μαυρίστε τους χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!!! Τόσα χρόνια μάζευαν χρήμα γι’ αυτούς και ψήφιζαν φόρους για τον Έλληνα!

Δεν ρώτησαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν με ποιον τρόπο η κ. Μέρκελ συμπεριφέρεται στους δικούς της φτωχούς και ανέργους; Ποιος απ’ αυτούς, που ζούσαν έξω, μας ενημέρωσε για την Κοινωνική Πρόνοια στη Γερμανία; Μόνον ο Γ. Καρατζαφέρης μας μίλησε  για τη διαφορά των μισθών και των τιμών των υλικών αγαθών στην Ευρώπη…  
Ε, λοιπόν, θα σας δώσω εγώ μερικά στοιχεία από τον φίλο μου τον Ε. Δ. Ήρθε γεμάτος οργή για να ψηφίσει… Μου έφερε πληροφορίες και αποδείξεις, για το πώς αντιμετωπίζονται οι άνεργοι στη Γερμανία. Μου έδωσε στοιχεία για το κράτος Πρόνοιας εκεί. Με κατέπληξε για το πώς αντιμετωπίζονται οι μαθητές και οι νέοι στη Γερμανία. ..Μέχρι σήμερα, ποιος από τους δικούς μας Ευρωβουλευτές δημοσίευσε μία τέτοια αναφορά;

Α) Ένας άνεργος για να ζει αξιοπρεπώς (κατά τους Γερμανούς), χρειάζεται το κατώτερο 1043 Ευρώ το μήνα. Μέσα σε αυτά τα χρήματα εντάσσουν και το ενοίκιο (350-500 ευρώ).

Β) Μία 4μελής οικογένεια (δύο γονέων και δύο παιδιών) με τον πατέρα άνεργο χρειάζονται τα προηγούμενα 1043 το μήνα και ακόμα: α)385 + 385 ευρώ οι δύο γονείς. β)186 + 186 ευρώ για δύο παιδιά. 

Γ) Αν μία μητέρα εργάζεται τον μήνα έστω μία εβδομάδα (7 ημέρες) με 7ωρη απασχόληση και 70 ευρώ την ημέρα, τουλάχιστον, συγκεντρώνει ακόμη 500 ευρώ χωρίς να χάσει το ατομικό επίδομα των 385 από το κράτος και το οποίο παίρνει ως που να ενηλικιωθούν ή να σπουδάσουν τα παιδιά της. 

Δ) Αν ο πατέρας βρει εργασία, αλλά δεν εξυπηρετείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το κράτος του παραχωρεί αυτοκίνητο (όχι σαν τις λιμουζίνες στους ανάξιους πολιτικούς!).                                                    

Ε) Τα παιδιά τους (μαθητές) έχουν δωρεάν τα πάντα!

1)Μετακίνηση  (μπλε κάρτα) τελείως δωρεάν.

2)Σχολικές εκδρομές (5νθήμερη στο εξωτερικό κλπ.) δωρεάν.

3)Μουσική (Ωδείο), διάφορα «σπορ», διασκέδαση (θέατρο-κινηματογράφο, όλα δωρεάν (τσάμπα!). 

ΣΤ) Αν ο μαθητής δεν συνεχίσει σπουδές ή φύγει από το σπίτι στα 18-20-25 χρόνια του, τότε εμπίπτει στην περίπτωση του άνεργου-φτωχού. Άρα, έχει αμέσως τα 1043 ευρώ το μήνα, με τα οποία ενοικιάζει διαμέρισμα και ακούστε: Του επιπλώνουν το διαμέρισμα, του πληρώνουν όλα τα λειτουργικά έξοδα του σπιτιού (φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, θέρμανση, καθώς και τον φόρο για την τηλεόραση. 

Ζ) Στην περίπτωση που ένας φτωχός, πρώην άνεργος, πάρει ένα δάνειο από το κράτος επιστρέφει μόνο το κεφάλαιο που πήρε και καθόλου τόκους…Τα επιτόκια, δηλαδή, πληρώνονται από το κράτος!

Λοιπόν, μην ψηφίσετε τους ίδιους για την Ευρωβουλή!           

Να μην ξαναπάει κανείς απ’ αυτούς! Αρκετά μας έφαγαν! Ας φάνε κι άλλοι στο κάτω - κάτω της γραφής… Όχι  άλλους από τη συγκυβέρνηση! Όχι άλλα  γνωστά ονόματα!                                     

Ας στείλουμε απ’ αυτούς που δεν έχουν ξανά κυβερνήσει… Ψηφίστε και μικρά κόμματα και… αποκόμματα!!!

Σχόλιο Σύνταξης : Προτείνω σαν μια καλή εναλλάκτική λύση την κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου, γνωστή για τους αγώνες της εναντίον των προδοτών που πούλησαν τη χώρα, η οποία κατεβαίνει σαν υποφήψια ευρωβουλευτής με το Κόμμα της "Πατριωτικής Ένωσης - Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις". Αν μη τι άλλο δεν θα συμπεριληφθείτε μετά το πέρας των εκλογών στους κοψοχέρηδες...

Ιωσήφ Παπαδόπουλος