Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Όχι μουσουλμανικό τέμενος στην Ελλάδα!

Ρεπορτάζ - Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος

Από το πρωί βγήκα στους δρόμους, σήμερα (9 Ιουλίου 2013), καθώς η συγκέντρωση των μελών της "Δράσης Ανεξάρτητων Πολιτών κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους" ήταν προγραμματισμένη για τις 8.30 έξω από τα γραφεία της "Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών" του "Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων", στην οδό Βατάτζη 37.

Λιγοστός βέβαια, ως συνήθως ο κόσμος, με πιο έντονη, θα έλεγα, την παρουσία των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας που έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους σε μια άσκοπη επίδειξη ανόητης "δύναμης". "Κρύφτηκαν" βεβαίως στην οδό Ιπποκράτους, τα "παιδιά" επιβολής της τάξης των 600 ευρώ, για να μην προκαλούν προφανώς τους συγκεντρωμένους πολίτες οι οποίοι διαδήλωναν ειρηνικά, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να αποκλείσουν γι' αυτό την οδό Βατάτζη.

Αν παρακάμψω κάποια μηνύματα, που έχουν ωστόσο κι' αυτά την "πλάκα" τους (εεε, οοο, πάρετε το τέμενος και φύγετε από δω, ουστ! κ.λπ.), θα πω ότι η απόφαση για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα πρέπει να χρονολογείται από την εποχή της "κουμπαριάς" του χονδρού Καραμανλή με τον ομόλογό του της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. Η απόφαση αυτή, και μόνο σαν σκέψη, είναι εξοργιστική, απαράδεκτη, ανιστόρητη και, κυρίως, άκρως ύποπτη και επικίνδυνη για την εθνική ακεραιότητα της μικρής αυτής χώρας με την μεγάλη ιστορία. Η Ελλάδα ήταν, είναι και πρέπει να μείνει, η μοναδική χώρα στην Ευρώπη της οποίας ο πληθυσμός έχει (ή μήπως όχι πια;) εθνική, γλωσσική και θρησκευτική ομοιογένεια. Είναι προφανές ότι αυτό ενοχλεί τους εκπροσώπους κάποιων συμφερόντων οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως τα σχέδιά τους μπορούν ευκολότερα να περάσουν όταν η ομοιογένεια αυτή διαρραγεί. Και ας μη βιαστεί να με κατηγορήσει κάποιος για συνωμοσιολογία, γιατί τα γεγονότα είναι καταιγιστικά και όλα αποδεικνύονται πια εκ του αποτελέσματος.

Η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους, και μάλιστα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σ' αυτό σίγουρα αποσκοπεί, πέρα από το γεγονός ότι τα τεμένη είναι κατά κανόνα τόποι με αμμιγώς πολιτικό χαρακτήρα, όπου η ασυλία είναι δεδομένη γι' αυτούς που συγκεντρώνονται εκεί είτε για να προσευχηθούν είτε για να κατηχηθούν στις εντολές του Κορανίου. Θα έλεγε μάλιστα κανείς ότι με την κατασκευή ενός τεμένους στην Αθήνα επιχειρείται να νομιμοποιηθούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες που έχουν μπει στη χώρα χωρίς άδεια και έγγραφα (λαθραία δηλαδή, εξ ου και λαθρομετανάστες, για να μην παρεξηγηθώ από τυχόν θερμοκέφαλους κομματικούς αριστερών κομμάτων και αποκομμάτων). Σε μια εποχή μάλιστα κατά την οποίαν ο ναός της Αγίας Σοφίας συνεχίζει να είναι για τους εξ ανατολών γείτονες μουσείο, από το οποίο θησαυρίζουν!

Γεγονός πάντως είναι ότι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατετέθησαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, άλλους πολίτες αλλά και από τον "Εξωραϊστικό, Φυσιολατρικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αθηνά", σε συνδυασμό με την παρεμπόδιση των εργολάβων να υποβάλλουν τις προσφορές τους, έφεραν αποτέλεσμα, αφού η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου έκρινε σαν ατελέσφορο τον διαγωνισμό, ενώ τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της απόφασης για την δημιουργία τεμένους θα κρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Να όμως πώς βλέπει την ιστορία αυτή η "Δράση των Ανεξάρτητων Πολιτών".

Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρείται το φαινόμενο της ραγδαίας εξάπλωσης του μουσουλμανικού τόξου προς την Δύση. Το ανησυχητικό δεν είναι οι ΦΙΛΟΙ μουσουλμάνοι και η θρησκεία τους, αλλά το ότι εξαπλώνονται οι φανατικοί ισλαμιστές που πλέον δημιουργούν πολλά προβλήματα στις κοινωνίες που εντάσσονται. Το πλέον παράλογο και ύποπτο είναι ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, οι εντεταλμένοι κυβερνώντες αποφασίζουν για την ανέγερση τεμένους, ενώ την ίδια στιγμή κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία, κλείνουν ιδρύματα φιλοξενίας παιδιών, ορφανοτροφεία, μετατρέπουν σε φορολογικό τεκμήριο το παιδί του Έλληνα, στερούν τα κοινωνικά επιδόματα από τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις πολύτεκνες οικογένειες και στην κυριολεξία φτύνουν κατάμουτρα τον Έλληνα εργάτη με την εισαγωγή λαθραίου και φθηνού εργατικού δυναμικού και με την ενίσχυση του δουλεμπορίου!

Η αντισυνταγματική απόφαση για την ανέγερση τεμένους δεν είναι μία απόφαση στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας και σεβασμού της πίστης των. Το τέμενος δεν είναι ένας απλός χώρος λατρείας.

Το τέμενος προσφέρει άσυλο στους παράνομα εισελθόντες ισλαμιστές, μεταρέπει την Ελλάδα σε τόπο έλξης του μουσουλμανικού στοιχείου και πλαισιώνεται από ισλαμικά εκπαιδευτικά ιδρύματα προσηλυτισμού και φανατισμού!

Το έδαφος στο οποίο ανεγείρεται αποτελεί ιδιοκτησία τους. Το κοράνι αναφέρει ρητά ότι η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί και ιδιοκτησία τους. Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!

Συντελείται η κατάκτηση της Ελλάδας από μουσουλμάνους ισλαμιστές χωρίς να κηρυχθεί καν πόλεμος!

Στην περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος εντός Επικρατείας και πέραν των ορίων της Θράκης (καταπάτηση της Συνθήκης της Λωζάνης) , σημαίνει αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. Θα ορισθεί ΝΟΜΙΜΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ μουσουλμανική μειονότητα. Αυτομάτως και υποχρεωτικά η Πολιτεία αναγνωρίζει ως "ΝΟΜΙΜΟΥΣ" όλους τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, παρά την θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, διαμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και εργάζονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Το τέμενος στην Αττική ανοίγει τον δρόμο (ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) για δημιουργία τζαμιών και τεμένων και σε άλλες πειροχές. Ο Δήμαρχος των Αθηναίων το έχει δηλώσει απερίφραστα (και συμφωνούν και ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής) πως στόχος είναι να δημιουργηθούν τουλάχιστον δύο τζαμιά σε κάθε διαμέρισμα του Δήμου Αθηνάιων! Θα νομιμοποιηθούν μουσουλμανικές μειονότητες σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ! Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό, υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδας από τους ισλαμιστές!

Όσοι ζητούν να μη γίνει το τέμενος ΜΟΝΟ στον Βοτανικό επειδή έχουν έννομο συμφέρον ή επειδή θίγονται άμεσα ή έμμεσα, ανοίγουν τον δρόμο στους εγκάθετους να εγείρουν θέμα κατασκευής του σε άλλη (αραιοκατοικημένη ή μη) περιοχή, όπως στο Σχιστό ή στην Παιανία. Θέμα πολύ επικίνδυνο και ιδιαίτερης σημασίας παγίδα. Ήδη αρκετοί πολιτικοί (όψιμοι "πατριώτες") και κόμματα "συμπαρίστανται" στους κατοίκους του Βοτανικού και μιλούν για τέμενος σε "άλλη" περιοχή, λες και η "άλλη" περιοχή δεν είναι Ελλάδα...

Συχνά ακούγεται το "εύπεπτο" : "Ας αποφασίσει ο Ελληνικός λαός για το αν θέλει τέμενος ή όχι", δηλαδή ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ. Πέραν του ότι είναι παράτυπο ζήτημα για να τεθεί σε δημοψήφισμα, καθώς αντιτίθεται σε θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, η συμμετοχή σε δημοψήφισμα σημαίνει νομιμοποίηση και συνενοχή! Με το ερώτημα "ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο τέμενος", οι συμμετέχοντες νομιμοποιούν και την επιλογή του "ΝΑΙ", ακόμη και αν την καταψηφίσουν. Δηλαδή, με την συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα δέχονται ότι θα συναινέσουν στην κατασκευή του. Εξ άλλου, ποιος βγάζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος; Αυτοίπου ψηφίζουν ή αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους και ανακοινώνουν τα αποτελέσματα; Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το βγάζει η εταιρεία που ορίζει το καθεστώς!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Μην ακούτε αυτούς που το ζητούν. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!

Όσοι παρακολουθούν στενά την ειδησεογραφία και έχουν κριτική σκέψη ώστε να αναλύσουν τα τεκταινόμενα, έχουν ήδη συναρμολογήσει τα περισσότερα κομμάτια του γεωπολιτικού και κοινωνικού παζλ που δείχνει πως πρέπει ΑΜΕΣΑ να δράσουμε ως κοινωνία και ως πολίτες!

Δεν είναι τυχαίο ότι εργάζονται εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα, βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό και το 38% των Ελλήνων είναι μακροχρόνια ΑΝΕΡΓΟΙ! Όσο κωφεύουμε και εθελοτυφλούμε συντελούμε και ΕΜΕΙΣ στο έγκλημα κατά της Ελλάδος και των παιδιών μας!

Καλούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολίτες να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν ενάντια στην μεθοδευμένη και οργανωμένη αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από εντεταλμένους ισλαμιστές εποίκους που καταλαμβάνουν την Ελλάδα για να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους!

Αυτήν τη μάχη θα την κερδίσουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ! Το οφείλουμε στα παιδιά και στις θυσίες των προγόνων μας!

"ΔΡΑΣΗ Ανεξάρτητων Πολιτών"
e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. 6936 040 531