Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τι να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές.

Του Γιώργου Δεβεράκη (από την σελίδα της Εύας Φαρσεδάκη στον κύκλο της Google).

Στις επόμενες εκλογές, όποτε και να γίνουν, μπορούμε να ψηφίσουμε:

1) ΝΔ: Δύναμη σταθερότητας και ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Με το ένα χέρι μεταρρυθμίζει και με το άλλο προσλαμβάνει Σαλαγκούδηδες, Λιάτσους και τους μισούς Καλαματιανούς. Για την αποκατάσταση των υπολοίπων έχουμε Τραγάκη, Πολύδωρα και λοιπούς πολιτικούς ογκόλιθους.

2) ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Σοσιαλοδημοκράτες με ευρωπαϊκή κατεύθυνση. Με πιο απλά λόγια είναι υπέρ της "αναδιάρθρωσης του Δημοσίου χωρίς απολύσεις", της "απόλυσης των επίορκων χωρίς ανθρωποθυσίες" και ενός μικρότερου κράτους χωρίς απολύσεις Δημοσίων υπαλλήλων. Φήμες λένε ότι το αγαπημένο τους φαγητό είναι πίτα γύρο απ΄όλα χωρίς θερμίδες.

3) ΣΥΡΙΖΑ: Την επομένη που θα αναλάβει, θα καταργήσει το μνημόνιο, θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις, θα αφοπλίσει την αστυνομία και θα μοιράζει τρίφυλλα βαρβάτα και ωραία από τα ΚΕΠ. Επίσης θα πατάξει τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά, τη γραφειοκρατία, τη συζυγική απιστία και τα αφροδίσια νοσήματα.

4) ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ: Εκτός από την κατάργηση του μνημονίου, άμεση εξόρυξη και τιτλοποίηση 13 δις βαρελιών πετρελαίου, προείσπραξη 600 δις του Αρτέμη Σώρρα και μετοχές της τράπεζας της Ανατολής. Για την ενίσχυση του τουρισμού ο Πάνος Καμμένος θα φορτώνει ανελλιπώς Σουηδέζες στο αδήλωτο κότερο.

5) ΚΚΕ-Χρυσή Αυγή: Προκειμένου να δώσουμε "τελική λύση". Είτε με φούρνους, είτε με γκούλαγκ, είτε με Χίτλερ, είτε με Στάλιν αυτός ο τόπος θα' ναι αγνώριστος μετά.

Αυτές είναι οι επιλογές μας. Προς θεού μη ψηφίσετε ΔΡΑΣΗ ή ΔΞ παιδιά. Οι άνθρωποι είναι "νεοφιλελεύθεροι" και καμιά φορά επικαλούνται νούμερα και στοιχεία. Αυτά είναι πράγματα του διαβόλου.