Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέα flaps από την Hydrotab.

Το νέο μοντέλλο Fs της Hydrotab είναι ιδαινικό για τα φουσκωτά σκάφη. Η τεχνολογια "hydrotab" έκανε ένα νέο σημαντικό βήμα δημιουργώντας τη νεα σειρά προϊόντων μικρού όγκου FS. Τα "hydrotab FS" δημιουργήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σκαφών που έχουν περιορισμένο διαθέσιμο χώρο στον καθρέφτη λόγω ιδιαίτερου σχεδιασμού ή μπρακέτων που τυχόν υπάρχουν. Συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας "hydrotab" έχοντας ακόμη μικρότερο όγκο. Ειναι ιδανικά για φουσκωτά σκάφη μια και είναι ιδιαιτέρως κομψά και μικρότερα απο κάθε άλλο φλαπ.

Ενώ αποδίδουν σημαντικό έργο, τα hydrotab FS περνούν σχεδόν απαρατήρητα! Τα FS διατίθενται σε δύο μοντέλλα : 300FS (300mm) και 450FS (450mm). Έχουν ήδη εγκατασταθεί σε φουσκώτα σκάφη, έως και 10 μέτρα, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τώρα, με τα "Hydrotab FS", o ελλειπής  χώρος παύει πια να αποτελεί πρόβλημα.

Hydrotab Marine Engineering
Ν. Τριανταφύλλης Ε.Π.Ε.
Παπάζογλου 4, Ταύρος
Τηλ. : 210 4836345 - 6
Fax : 210 48 36342

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web : www.hydrotab.gr