Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ελληνική Ορχηστρική Μουσική - Μπουζούκι χωρίς πνευματοική δικαιώματα από την wav.gr

Αρκετός θόρυβος έχει ακολουθήσει την κατάθεση του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού, σχετικά με την αναγκαστική ποσόστωση 45% της Ελληνικής Μουσικής κατά τη δημόσια εκτέλεση σε επαγγελματικούς χώρους.

Σύμφωνα με το προσχέδιο, επί του οποίου η διαβούλευση ολοκληρώθηκε ήδη, η μη συμμόρφωση θα συνοδεύεται από βαρύ πρόστιμο, που θα κυμαίνεται από δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ έως είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης.

Ο Όμιλός μας εκτελεί τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα σημαντική επένδυση στο χώρο της μουσικής, η οποία εκτελείται από τεχνητή νοημοσύνη (AI). Πλέον, προχωράμε στην εκτέλεση και Ελληνικής Μουσικής. Τα μουσικά έργα που θα ακούσετε στο νέο μας κανάλι έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους, ωστόσο στην ηχογράφηση δεν συμμετέχουν παραγωγοί, μουσικοί ή/και τραγουδιστές. Η εκτέλεση έχει γίνει αποκλειστικά από λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ): https://www.wav.gr/bouzouki/

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το νέο ορχηστρικό μουσικό κανάλι με Ελληνική Μουσική Χωρίς Δικαιώματα, το οποίο ήδη είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του WAV.gr και αποτελεί μέρος του βασικού πακέτου μας.

Είτε πληρώνετε δικαιώματα σε εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων και θέλετε να έχετε ένα μουσικό χαλί στην επιχείρησή σας, που να ικανοποιεί τις προβλέψεις του νέου νομοσχεδίου, είτε επιθυμείτε να παίζετε αποκλειστικά μουσική χωρίς δικαιώματα, η λύση του WAV.gr είναι διαθέσιμη για εσάς στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Μέσα στις προβλέψεις του νέου νομοσχεδίου είναι και η υποχρέωση των επιχειρήσεων να υποβάλλουν εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου κάθε ημερολογιακού εξαμήνου στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας μορφότυπους από τους οποίους προκύπτει η τήρηση της υποχρέωσης αναπαραγωγής Ελληνικής Μουσικής κατά 45%.

Η Εταιρεία μας μέσω της πλατφόφμας WAV.gr θα παρέχει έτοιμους τους μορφοτύπους αυτούς στους συνδρομητές μας, αναφορικά με την αποκλειστική χρήση των μουσικών καναλιών μας.