Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Συγκέντρωση ιδιοκτητών μπαταριοκίνητων-ηλεκτροκίνητων οχημάτων στον Άλιμο.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

bmwi3Το Club των "Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και Φίλων Ηλεκτροκίνησης", που αριθμεί περί τα 11.000 μέλη σε όλη την Ελλάδα, έδωσε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 το "παρών" στην παραλία του Αλίμου εκθέτοντας ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, δίτροχα, μονότροχα και πατίνια!

Οι συμμετοχές δεν ήταν σίγουρα ανάλογες του μεγάλου αριθμού μελών της Λέσχης, αλλά αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι πολλοί ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων-μπαταριοκίνητων αυτοκινήτων διαμένουν σε μεγάλη απόσταση από την Αττική.

teslacookΑνάμεσα στους παρόντες και ο γνωστός μας Άγγλος David Davis με το λευκό Tesla του, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους... βράζοντας θρούμπη μέσα στο καπώ του tesla με την βοήθεια ενός inverter 2 KW και ενός μηχανισμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων τον οποίον επινόησε και κατασκεύασε στο εργαστήριό του στο Μαρκόπουλο!

ecocarΗ θηριώδης μπαταρία του Tesla μεταφέρει ρεύμα 12 V στο inverter και αυτός με την σειρά του το μετατρέπει σε 220 V για τις ανάγκες της ηλεκτρικής κουζίνας!

Την προσεχή Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στο σπίτι του David έχουν προσκληθεί οι φίλοι της μπαταριοκίνησης-ηλεκτροκίνησης. Εκεί θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω και με άλλους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Κάτι που για τεχνικούς λόγους δεν κατάφερα να κάνω στον Άλιμο.