Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το RadioPro.gr γίνεται Wav.gr!

Η εταιρεία μας, στη διαρκή προσπάθεια της να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους επαγγελματίες στην Ελλάδα, τροποποίησε το ρεπερτόριο της και πλέον προσφέρει δύο διαφορετικά συνδρομητικά πακέτα για τη μουσική σε επαγγελματικούς χώρους μέσα από τη νέα πλατφόρμα https://WAV.gr η οποία πλέον αντικαθιστά το RadioPro.gr.

Με την ανανέωση της συνεργασίας μας με ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) και για το 2021, αποφασίσαμε να διαχωρίσουμε τη ψηφιακή πλατφόρμα μας στην Ελλάδα από τη διαχείριση των δικαιωμάτων της μουσικής. Η νέα πλατφόρμα WAV.gr μας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε το ρεπερτόριο που αναπαράγουμε στα 120 μουσικά κανάλια μας και να μειώσουμε τις τιμές μας, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η βελτίωση της πλατφόρμας μας και η αναβάθμιση του ρεπερτορίου, αποτυπώνεται στα δύο συνδρομητικά πακέτα του WAV.gr (https://wav.gr), τα οποία περιλαμβάνουν:

α) Μουσική χωρίς δικαιώματα - royalty free σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και με Βεβαίωση που πιστοποιεί ότι τα μουσικά έργα δεν υπόκεινται στην καταβολή αμοιβών για τα δικαιώματά τους,

β) Μουσική με ενσωματωμένα δικαιώματα και Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης.

Ο επαγγελματίας μπορεί να ακούσει δείγματα της μουσικής μας και να δει τις νέες τιμές για τα συνδρομητικά μας πακέτα στο https://wav.gr. Οι ενεργοί χρήστες του Radiopro.gr έχουν άμεσα πρόσβαση στο WAV.gr, με τα ίδια στοιχεία σύνδεσης που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα.

Επιλέξτε τη μουσική του WAV.gr και μειώστε το κόστος της δημόσιας εκτέλεσης μουσικής στην επιχείρησή σας, με επαγγελματικό ήχο και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις.