Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Φακός Η2Only Battery, χωρίς... μπαταρίες! Τον βρέχεις και ανάβει!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

fakosH2OΣτην πρόσφατη έκθεση "BOAT and FISHING", μεταξύ των διαφόρων γκάτζετ εκθεμάτων υπήρχε και ένας φακός που τράβηξε την προσοχή των επισκεπτών της έκθεσης, αλλά και την δική μου. Τον αγόρασα αλλά δεν τον έβγαλα απ' το κουτί του το οποίο, σημειωτέον, μοιάζει περισσότερο με αλουμινένιο κουτί αναψυκτικού! Εντυπωσιασμένος από τις προδιαγραφές του και την δυνατότητά του να ενεργοποιείται μόνο όταν βραχεί, σκέφτηκα να του κάνω ένα μικρό αφιέρωμα σε μια από τις εξορμήσεις μας με το αυτοκινούμενο.

Και η ευκαιρία δεν άργησε να έλθει στην εξωτική τεχνητή λίμνη Μπελέτσι της ανατολικής Πάρνηθας όπου εκδράμαμε την περασμένη Παρασκευή. Δεν θα επαναλάβω εδώ αυτά που είπα περιγράφοντας τον απίστευτο αυτόν φακό στο βίντεο που ακολουθεί. Δείτε το και σκεφτείτε μήπως πρέπει να αποκτήσετε κι' εσείς τον εκπληκτικό αυτό φακό που δεν θα σας ζητήσει ποτέ μπαταρίες για να φωτίσει το σκοτάδι σας!

Αναζητήστε τον εδώ : 

Αντωνίου Κιούση 56, στο Κορωπί, τηλ. : 210 6646828

web : https://www.h2onlybattery.gr/home/

e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.