Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

“Γύρος Φθινοπώρου 2018” με την ΑΝΕΚ LINES

anekpodilasia1Η ANEK LINES, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία τον Ποδηλατικό Αγώνα  «υψηλών ταχυτήτων» «Γύρος Φθινοπώρου 2018», σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΤΑΛΩΣ-ANEK LINES, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στο λιμάνι της Σούδας.

anekpodilasia2Το Σιρκουί που εντάσσεται στο επίσημο καλεντάρι και έχει την έγκριση διεξαγωγής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας περιελάμβανε αγώνες ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Νεανίδων, Γυναικών, Μάστερ και Όπεν για όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων που πρόσφεραν όμορφο δυνατό ποδηλατικό θέαμα στους ενθουσιώδεις παριστάμενους ακολούθησαν οι βραβεύσεις σε γιορτινό κλίμα στο ΕΓ/ΟΓ “ΕΛΥΡΟΣ” της ANEK LINES.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με άρωμα Κρήτης. Ο Χορευτικός Σύλλογος «ΠΕΛΑΣΓΟΙ» με τους παραδοσιακούς κρητικούς χορούς του, ξεσήκωσε αθλητές και παριστάμενους και γέμισε με κέφι το ΕΓ/ΟΓ “ΕΛΥΡΟΣ”.

anelpodilasia3Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της ANEK LINES, κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και συνεχάρη τους αθλητές που συμμετείχαν, υπογραμμίζοντας: «Όλοι εμείς στην ΑΝΕΚ LINES, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που για μία ακόμα φορά συμμετείχαμε ως αρωγοί σε αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας και κύρους. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΝΕΚ LINES, πάνω από μισό αιώνα, συμμετέχει ενεργά στα τοπικά δρώμενα, στέκεται στο πλευρό όλων των Κρητικών, ταξιδεύοντας με περηφάνια τα αθλητικά ιδεώδη και την ευγενή άμιλλα, που γεννά την ελπίδα και την αισιοδοξία στις δύσκολες εποχές που βιώνει ο τόπος.  

anekpodilasia4Απευθυνόμενος στα παιδιά ανέφερε ότι το “Ευ αγωνίζεσθε είναι ο προθάλαμος της ζωής που θα ακολουθήσετε. Βιώνεται με τρόπο ενάρετο την αλληλεγγύη, την συμπαράσταση στο συναθλητή σας, την αναγνώριση της υπεροχής των ικανών, αλλά κυρίως μαθαίνετε από μικρή ηλικία ότι η ζωή γίνεται ευχάριστη – ανθρώπινη και ουσιαστική έχοντας αυτά τα στοιχεία ως εφόδιο”.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΤΑΛΩΣ κ. Γιάννης Κοπανάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την ΑΝΕΚ LINES για την αδιάκοπη Χρυσή στήριξή της, στον σύλλογο σχεδόν 20 χρόνια. Μεταξύ άλλων ο κ. Κοπανάκης ανέφερε:

anekpodilasia5“Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω από καρδιάς την ΑΝΕΚ LINES για την συμμετοχή της στην επιτυχή διοργάνωση του σιρκουϊ. Της ΑΝΕΚ που ενισχύει κάθε μας προσπάθεια και προσφέρει σταθερά στους ποδηλάτες του ΤΑΛΩΣ, αλλά και σε εκατοντάδες ακόμα αθλητές του τόπου μας την ευκαιρία, να πραγματοποιήσουν τους αθλητικούς τους στόχους. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον αθλητισμό & τον τόπο μας το γεγονός ότι η ΑΝΕΚ LINES, μισό αιώνα τώρα μετουσιώνοντας την παράδοση και τις αρχές της κρητικής φιλοξενίας ενισχύει όχι μόνον εμάς αλλά και όλους σχεδόν τους συλλόγους & τα σωματεία σ' όλη την Κρήτη, τα οποία ταξιδεύει ανελλιπώς χειμώνα καλοκαίρι, σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο».

anekpodilasia6Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν, ενώ στον μεγάλο νικητή της κατηγορίας των Ανδρών Μιχάλη Κορτσιδάκη (Τάλως ΑΝΕΚ LINES) προσφέρθηκε ένα εισιτήριο για  ένα πολυτελές ταξίδι δύο ατόμων στην γραμμή Κυκλάδων – Δωδεκανήσου, με την υπογραφή της ΑΝΕΚ LINES.

anekpodilasia7Όμως η γιορτή δεν τελείωσε εκεί!  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο γεύμα, κατά το οποίο όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές παραδοσιακές  κρητικές γεύσεις με την υπογραφή των έμπειρων σεφ της ΑΝΕΚ LINES και να χαρούν τη μοναδική φροντίδα των ανθρώπων της εταιρείας, που κάνουν σταθερά πράξη τις αρχές της κρητικής φιλοξενίας.

anekpodilasia8-Η ΑΝΕΚ LINES, για περισσότερο από 50 χρόνια ενισχύει  κάθε πρωτοβουλία που ταυτίζεται με το όραμά της, στέκεται με ευθύνη στο πλευρό των Συλλόγων της Κρήτης, στηρίζει πρωταθλητές, όπως ο “ΤΑΛΩΣ – ΑΝΕΚ LINES”, που κάνει περήφανο τον τόπο με τις διακρίσεις των αθλητών του &  ενώνει σε όλη τη διάρκεια του έτους το νησί με όλο τον κόσμο, συνεχίζοντας τη μακρά διαδρομή της με πλώρη το μέλλον!