Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Boat & Fishing Show 2017


Sold out στο τμήμα Σκαφών, Ηλεκτρονικών, Ναυτιλιακών και Αλιείας!
 
7, 8 & 9 Απριλίου 2017 | Helexpo Μαρούσι

boat.fishing.showΟλοκληρώνονται οι συμμετοχές Εκθετών για τη Boat & Fishing Show 2017! Η ζήτηση και φέτος ξεπερνά κάθε προσδοκία, προσφέροντας ουσιαστική αντιπροσώπευση του κλάδου, με ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 (!) εταιρείες Σκαφών Αναψυχής (Κατασκευαστές και Εισαγωγείς), όλη η αγορά Ηλεκτρονικών Βοηθημάτων Ναυσιπλοΐας, ναυτικούς κινητήρες και κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες Ναυτιλιακού Εξοπλισμού!

Σημαντική αύξηση έχει γίνει και στο τμήμα Αλιείας και το Ψαροτούφεκο, Watersports και λοιπών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Θαλάσσιο Τουρισμό. Η προετοιμασία συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς!

Τη μεγάλη γκάμα των εκθετών συμπληρώνει ο Καταδυτικός Τουρισμός που φέτος αναμένεται να ξεπεράσει σε συμμετοχές και την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της μεγαλύτερης Θαλασσινής έκθεσης.

skiathosΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: η καρδιά του Θαλάσσιου Τουρισμού χτυπά στο Helexpo Maroussi, για άλλη μία χρονιά ΚΑΤΑΔΥΣΗ, WATERSPORTS, και ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ συνδυάζονται σε κοινό χώρο με την Boat & Fishing Show! Φέτος ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ το νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ!

2.000 Σημεία με Εκπτωτικά κουπόνια: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα παραλάβουν προσκλήσεις και εκπτωτικά κουπόνια όλα τα καταστήματα του κλάδου της θάλασσας, ειδών αλιείας, αυτόνομης & ελεύθερης κατάδυσης, καταστήματα ναυτιλιακών και σκαφών αναψυχής, πάρκινγκ σκαφών και σύλλογοι.

Χορηγός της έκθεσης Boat & Fishing Show 2017 η εταιρεία CORAL GAS - GO GAS