Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέα σειρά "Scanner Cosmo Jet".

Το νέο Cosmo Jet της Scanner με κινητήρα hydrojet turbo της FNM. H "SCANNER"  παρουσιάζει το "COSMO", για πρώτη φορά με DIESEL JET, σε πέντε μήκη, από 3.20 έως 4.20 και ξεχωρίζει χάρη στην γραμμή του και στο αναβαθμισμένο πρακτικά και σχεδιαστικά (κυριολεκτικά) εσωτερικό του. Η εμφάνισή του διατηρεί ένα σύγχρονο λειτουργικά προφίλ, ενώ η συμπεριφορά και οι επιδόσεις του το καθιστούν ως μια πολύ καλή επιλογή για tender απαιτήσεων στα μεγάλου μεγέθους yachts, αλλά και όσους επιθυμούν ημερήσιες κοντινές οικονομικές αποδράσεις που να συνοδεύονται με ιδιαίτερο στυλ.

Μικρό σχετικώς φουσκωτό σκάφος με μεγάλες δυνατότητες είναι το νέο Cosmo Jet της Scanner. Εστιάζοντας στα επιμέρους χαρακτηριστικά του καταστρώματος και τη διάταξη, η κονσόλα βρίσκεται εγκατεστημένη κεντρικά και φιλοξενεί τα ενδεικτικά όργανα, αλλά με μία πανέξυπνη προέκταση είναι και το κάλυμμα του κινητήρα.Το χειριστήριο είναι τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά με τη σιγουριά  ότι αυτά θα εντυπωσιάσουν τόσο από την εξαιρετική ποιότητα όσο και τον εμπνευσμένο σχεδιασμό, ένας συνδυασμός που δημιουργεί, δικαίως, την εικόνα ενός ανώτερου κατασκευαστικά σκάφους με εύκολη πρόσβαση καταστρώματος τόσο από την τετραγωνισμένη πλώρη, τα μπροστινά καθίσματα όσο και την πρυμναία πλατφόρμα.

Tεράστιος αποθηκευτικός χώρος υπάρχει στις δύο πλευρές της πλώρης και κάτω από τον καναπέ του πιλοτηρίου. Στιβαρά είναι και ανοξείδωτα στηρίγματα επιβατών. Η πρωτιά της τοποθέτησης εσωτερικά ενός κινητήρα. TURBO DIESEL είναι γνωρίσματα  και απαίτηση πολλών πελατών ενός σοβαρού κατασκευαστή για καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών tenders από 3,20 έως 4,50 μέτρα, όπως είναι η "SCANNER" με τις ευαισθησίες για το θαλάσσιο περιβάλλον που τη διέπουν.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις που συνοδεύουν το "SCANNER JET" δεν εξαντλούνται στις καλοσχεδιασμένες επιφάνειες και το εσωτερικό, καθώς στο μηχανοστάσιο τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένας κινητήρας  "JET DRIVE TURBO DIESEL INTERCOOLED 16V COMMON RAIL" της Ιταλικής "FNM" ισχύος 110 ίππων, που προσφέρει στο "SCANNER" αξιόλογες επιδόσεις, με την μέγιστη ταχύτητα να φθάνει τους 40 κόμβους στις 4500 στροφές το λεπτό!

Αξιόλογες ωστόσο, είναι και οι ικανότητες ελιγμών και έλξης σκιέρ του σκάφους, προσφέροντας μια παιχνιδιάρικη αίσθηση κατά την πλεύση και μεγάλη δυνατότητα ελιγμών κατά την πρόσδεση σε ρηχά (λόγω γάστρας και υδροjet) αλλά και σε βαθύτερα νερά.

Το ναυπηγείο της "SCANNER" έχει ειδικευτεί από χρόνια τώρα στη δημιουργία πολυτελών μικρών έως μεγάλων tenders (ακόμη και ειδικών παραγγελιών) έχοντας την προτίμηση όλο και περισσοτέρων yachts και mega yachts για τις ανάγκες υποστήριξής τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ολικό μήκος μοντέλων : 3.20 - 3.60 - 3.80 - 4.00 -  4.20 μέτρα.
Πλάτος : 1.80 - 1.85 μέτρα.
Βάρος : 450 κιλά.
Διάμετρος μπαλονιών : 30 - 35 cm
Δεξαμενή καυσίμων : 25 - 50 λίτρα.
Άτομα : 4-5
Κατηγορία : C
Κινητήρας : FNM HPE 110 JD JET DRIVE TURBO DIESEL
Κυβισμός :1248 c.c.
Ίπποι : 80.8/110 – Kw/Hp 4.500 rpm

Πληροφορίες: TRUE NORTH F.GOLFINOPOULOS S.A.

Λ. Καραμανλή 212 Αχαρναί, 13678, Τηλ. 210.2015010 - Fax. 210.2027933

Web : http://www.true-north.gr/ e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.