Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

"Κωμωδία μιας άλλης εποχής", του Αλεξέϊ Αρμπούζωφ, στον Πολυχώρο "Διέλευσις".

"Κωμωδία μιας άλλης εποχής" του Αλεξέϊ Αρμπούζωφ στον Πολυχώρο "Διέλευσις". Μια ακόμη εξαιρετική θεατρική παράσταση εκτυλίσσεται, κάθε Κυριακή στις 8 και κάθε Δευτέρα στις 9, στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Διέλευσις". Πρόκειται για το θεατρικό έργο "Κωμωδία μιας άλλης εποχής", του Αλεξέϊ Αρμπούζωφ, σε μετάφραση των Γιούρι και Λούλας Γιαννακοπούλου και σκηνοθεσία της ταλαντούχου Χρυσάνθης Κορνηλίου.

Ο Σταύρος Καλός και η Μαρία Σιδέρη μπαίνουν κυριολεκτικώς στο πετσί του ρόλου τους και καταφέρνουν με την ερμηνεία τους να προκαλέσουν το αυθόρμητο γέλιο αλλά και την συγκίνηση των θεατών.

Και οι δύο πρωταγωνιστές είναι άτομα της τρίτης, θα λέγαμε, ηλικίας. Εκείνος κλεισμένος στον εαυτό του, μοναχικός, επιφυλακτικός, ζει με τις αναμνήσεις του και φοβάται, αρνείται ή δεν θέλει, στην αρχή, να κατανοήσει τη ζωντάνια της "ηλικιωμένης" ασθενούς του που είναι γεμάτη ζωή. Εκείνη, αν και κάνει αναδρομή σε ένα τραυματικό παρελθόν, έλκεται από τον απόμακρο γιατρό της και μέσα από μια σειρά τρυφερών σκηνών...

Συντελεστές.

Συγγραφέας : Αλεξέϊ Αρμπούζωφ.
Μετάφραση : Γιούρι και Λούλα Γιαννακοπούλου.
Σκηνοθεσία : Χρυσάνθη Κορνηλίου.
Ασθενής Λίντια Βασίλιεβνα : Μαρία Σιδέρη.
Ιατρός Ροντιόν Νικολάγιεβιτς : Σταύρος Καλός.
Σκηνικά και Κοστούμια : Άγγελος Δελής.
Ήχος - Φωτισμός : Βασίλης Τζιβελέκης.

Πολυχώρος Πολιτισμού "Διέλευσις"
Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη.
http://www.dieleusis.gr/
Τηλ. : 210 8613739

Χορηγός Επικοινωνίας : "Rib and Sea".