Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

"Spark" - To νέο p.w.c. από την Sea Doo

Η Π. Πετρόπουλος αντιπρόσωπος των Sea Doo  στην Ελλάδα.Τον Σεπτέμβριο του 2013, στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών, η "BRP" παρουσίασε την νέα σειρά προιόντων της "Sea Doo" για το 2014 και για μια ακόμα φορά μας ΕΞΕΠΛΗΞΕ και μας ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΘΕΤΙΚΑ.

Η νέα γκάμα της "Sea Doo" εμπλουτίστηκε με το "SPARK", με τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά:

                      2θέσεων                  3θέσεων

Κινητήρα          Rotax 900 ACE         Rotax 900 HO ACE
Μήκος                279cm                   305cm    
Πλάτος               118cm                   118cm
Υψος                 185cm                    185cm
Χρωματισμοί : Άσπρο, Πορτοκαλί, Μαύρο, Βιολετί και Πράσινο (Επιπρόσθετη δυνατότητα GRAPHIC KIT)

ΤΙΜΗ : από 6.000 εως 8.000 ευρώ.

Το καινούργιο Spark της Sea Doo.Το "Spark", παρόλο των μικρών του διαστάσεων και της χαμηλής του τιμής, δεν υστερεί τεχνολογικά των υπολοίπων μοντέλων της "Sea Doo", εφόσον διαθέτει τα συστήματα iBR/iTC/D-Sea Bel/Closed-Loop Cooling System/OTAS.

Πιστεύουμε ότι το "Spark" Θα προσελκύσει ένα νέο, δυναμικό, νεότερο αγοραστικό κοινό που θέλει να απολαύσει την θάλασσα με ένα "Sea Doo" πιο κοντά στις οικονομικές δυνατότητές του.

Η Επιχειρηματική Μονάδα της "Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε." αντιπροσωπεύει τα σκάφη Zodiac (συμβατικά και RIB), τα σκάφη Bombard και Αvon, τους εξωλέμβιους κινητήρες Johnson, Evinrude, και Tohatsu, τα προσωπικά υδροσκάφη  Sea-Doo, τα οχήματα παντός εδάφους Can am, καθώς και τους πετρελαιοκινητήρες Perkins, Lombardini, Mecmotors και Scania.

Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιερά Οδός 96 - Τηλ. 210 3499221