Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το Camper Stop του Γιώργου Παναγούλια στην Καλογριά.

Κάτω από πανύψηλα πεύκα το camper stop του Γ. Παναγούλια στην παραλία της Καλογριάς.Ο Γιώργος Παναγούλιας έκανε προσφάτως επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας εγκαινιάζοντας ένα "Camper Stop" στην μαγευτική παραλία της Καλογριάς, στη βορειοδυτική ακτή της Πελοπονήσου. Σε απόσταση αναπνοής από το μεγαλύτερο λιμάνι εισόδου της χώρας, την Πάτρα, θα λειτουργεί στο εξής ένα άρτια οργανωμένο camper stop με παροχές που θα ζήλευαν, ίσως, πολλά οργανωμένα campings. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, πίσω ακριβώς από το πολυτελές ξενοδοχείο "Kalogria beach" και σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από την αχανή αμμουδερή παραλία της Καλογριάς, ο Γιώργος Παναγούλιας και οι συνεργάτες του θα προσφέρουν φιλοξενία στους κατόχους των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

Το αναψυκτήριο με το μίνι μάρκετ και ο υπαίθριος χώρος με τα μοναστηριακά τραπέζια.Μερικές από τις παροχές : Ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και αποχέτευση, καθώς και καφέ-αναψυκτήριο, mini market, παγωτά, τουριστικά είδη και είδη θαλάσσης, υγρά χημικής τουαλέτας, είδη camping και ντουζιέρες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μικροεπισκευών. Η ημερήσια παραμονή κόστιζε πέρυσι 10 μόνο ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνονταν οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και αποχέτευσης), ενώ σύντομα στις εγκαταστάσεις θα προστεθούν πλυντήρια ρούχων και παιδική χαρά. 

Τηλέφωνο για συνεννόηση και πληροφορίες : Γιώργος Παναγούλιας 6944 293994

Η πινακίδα υποδοχής με μια πρώτη γεύση των παροχών.Όπου δεν υπάρχει η φυσική σκιά των δένδρων έχουν δημιουργηθεί στέγαστρα.Ο χώρος των αποδυτηρίων και οι ντουζιέρες.