Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πώς σχολιάζει ο Μιχάλης Καλογεράκης τον ισχυρισμό του Πέτρου Ζωγράφου ότι παράγει ηλεκτρική ενέργεια διασπώντας τα μόρια του νερού με συχνότητες;

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

mike.kalogerakisΠριν από λίγες ημέρες ο Πέτρος Ζωγράφος έκανε την επανεμφάνισή του στο κανάλι της Ζούγκλας και παρουσίασε μια καινούργια συσκευή με την οποία, όπως ισχυρίζεται μπορεί να παράξει ηλεκτρική ενέργεια εκκινώντας το απλώς με δυο μπαταρίες τις οποίες συνδέει εν σειρά για να έχει συνεχές ρεύμα 24 volt. Στη συνέχεια τις αποσυνδέει και η συσκευή λειτουργεί αυτόνομα. Στην επίδειξη έδωσαν το παρών κάποιοι επιστήμονες και ιατροί και ο κ. Γιώργος Πατούλης.

Δεν θα επεκταθώ στο πώς λειτουργεί η συσκευή αυτή, αφ’ ενός μεν γιατί δεν κατανόησα την λειτουργία της, δεδομένου ότι έχω και άγνοια επί αυτών των θεμάτων, αφ’ ετέρου γιατί ο κακός, ανύπαρκτος πολλές φορές, ήχος και η εν γένει προχειρότητα της παρουσίασης εκ μέρους του Πέτρου Ζωγράφου, με απογοήτευσε και με έκανε να επιστρέψω στο μοντάζ των δικών μου βίντεο.

Επειδή όμως από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να με βομβαρδίζουν κάποιοι υποστηρικτές του Πέτρου Ζωγράφου με μηνύματα, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τώρα που ο εφευρέτης πραγματοποίησε την υπόσχεσή του εγώ σιωπώ, ενώ στην αρχή έλεγα πως πρόκειται για απάτη.

Επίσης πολύς λόγος έγινε στα σχόλια κάτω απ’ το βίντεο για τον Μιχάλη Καλογεράκη, ότι αυτός τάχα συμφωνεί με τον Πέτρο Ζωγράφο στο ότι το νερό μπορεί να διασπαστεί με συχνότητες και ότι θα πρέπει οι δύο αυτοί άνθρωποι να ενωθούν για το καλό της Ελλάδας και της ανθρωπότητας!

Αποφάσισα λοιπόν να ζητήσω από τον Καλογεράκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο και την θέση του και συγχρόνως να πω σε όσους μου στέλνουν μηνύματα να σταματήσουν να το κάνουν γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ. Τηλεφώνησα λοιπόν στον Καλογεράκη και ακούστε τι μου είπε.