Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Οι ερωτήσεις στις οποίες δεν απάντησε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων κυρία Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

bogri2Παρά την υπόσχεση της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς και Νήσων κυρίας Βασιλικής Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις που της έστειλα εγγράφως στις 13 Φεβρουαρίου του 2022 στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, και παρά το γεγονός ότι πέρασαν ήδη δύο μήνες, εκείνη δεν απάντησε μέχρι σήμερα (12/4/2022)!

Χθες μάλιστα ο στενός της συνεργάτης, κ. Κ. Γκιόκας, μού τηλεφώνησε αφ' ενός μεν για να εκφράσει τα παράπονά του επειδή δημοσιοποίησα το βίντεο της ημιτελούς συνέντευξής της (?), αφ' ετέρου για να μου πει ότι έχει τις απαντήσεις στα ερωτήματά μου αλλά θα μου τις στείλει με την προϋπόθεση ότι θα του πω με ποιο τρόπο σκοπεύω να τις δημοσιοποιήσω!

Μετά από αυτό, και με δεδομένο ότι θεώρησα απαράδεκτο αυτού του είδους τον "εκβιασμό" και τον τρόπο με τον οποίον ο κ. Γκιόκας θέλησε να μου υποδείξει την άσκηση του δημοσιογραφικού μου λειτουργήματος, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω τις ερωτήσεις μου, οι οποίες αναφέρονται στο τραγικό αδιέξοδο στο οποίο οδήγησαν οι εργολάβοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων που εδρεύει στο Μετόχι της Αίγινας. Την προσεχή Παρασκευή μάλιστα, 15/4/2022, πρόκειται να καταθέσω στον κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου σχετικά με την καταγγελία που υπέβαλα τον Δεκέμβριο του 2021.

Δείτε εδώ το βίντεο με την ανάγνωση των ερωτήσεων και τα αποδεικτικά έγγραφα που τις συνοδεύουν : https://www.youtube.com/watch?v=JFlDXxxLfAg