Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Βράβευση του καπετάν Βαγγέλη Στουραίτη από το Λιμ/χείο Θήρας.

Ο καπετάν Βαγγέλης Στουραΐτης - στο κέντρο - την στιγμή της βράβευσής του.Στον καπετάν Βαγγέλη Στουραΐτη, πλοίαρχο του ΕΒ/ΟΓ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ», της ΑΝΕΚ LINES, απονεμήθηκε ένα ακόμα βραβείο, κατά την διάρκεια μίας σεμνής τελετής, που πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Νικολάου, στο Λιμεναρχείο Θήρας.

Αφορμή της τιμητικής αυτής διάκρισης του καπετάν Βαγγέλη η προσφορά του στην Ελληνική Ναυτιλία και η αγαστή συνεργασία του με την υπηρεσία του Λιμεναρχείου Θήρας. Την τιμητική πλακέτα στον καπετάν Στουραΐτη επέδωσε ο Λιμενάρχης Θήρας, Αντιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοπλοΐας, κος Μάκης Βασαλάκης, παρουσία εκπροσώπων από το χώρο της ναυτιλίας, του Υπουργείου Ναυτιλίας και τοπικών φορέων.

Στην μακρά σειρά των βραβευθέντων πλοιάρχων της ΑΝΕΚ LINES, μεταξύ των οποίων οι καπετάν Αποστολάκης, Περιστεράκης, Κολλυδάς, Κορρές, Παπαγεωργίου και τόσοι άλλοι, προσετέθη και  ο καπετάν Βαγγέλης, ο οποίος ανέφερε ότι :

Το Ε/Γ - Ο/Γ Πρέβελης.«Για όλους εμάς που ζούμε στη θάλασσα, η σχέση μας με τα νησιά της Ελλάδας είναι ιδιαίτερη, γιατί αποτελούν προορισμό και αφετηρία στο διαρκές ταξίδι μας, σε καλούς και άσχημους καιρούς, χειμώνα  - καλοκαίρι”. Εξέφρασε την υπερηφάνεια του, που ως Έλληνας ναυτικός και ως  καπετάνιος σε πλοίο της ANEK LINES, ταξιδεύει σε δύσκολα λιμάνια και ευχήθηκε στους συνάδελφους του ναυτικούς καλά και ασφαλή ταξίδια & στους κατοίκους της Σαντορίνης και όλων των ελληνικών νησιών καλές γιορτές.

Για την ΑΝΕΚ LINES, η βράβευση του πλοιάρχου του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» αποτελεί σημαντική αναγνώριση της αφοσίωσης, της σκληρής δουλειάς και των αξιών των ανθρώπων της εταιρείας, αλλά και της ναυτιλίας εν γένει, που μας κάνει περήφανους διεθνώς και αποτελεί πυλώνα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.