Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δωρεά συνδρομητών μου στο "Κέντρο φροντίδας σπαστικών παιδιών Ανοιχτή Αγκαλιά".

aniktiagkaliaΜετά τη μικρή ανταπόκριση που είχε το αίτημά μου να χρηματοδοτήσουν οι συνδρομητές μου τον γύρο της Ευρώπης, καλύπτοντας με τις εισφορές τους το κόστος των καυσίμων, αποφάσισα να τερματίσω πρόωρα την εισροή χρημάτων και να κλείσω τον λογαριασμό που είχα ανοίξει στο "Give and Fund".

Ομολογώ - το είχα πει εξ αρχής άλλωστε - ότι η κίνηση αυτή ήταν λάθος εν τη γενέσει της. Δεν έπρεπε καν να είχε ανακοινωθεί. Έγινε όμως και, όπως λένε οι Άγγλοι, δεν ωφελεί να κλαις πάνω απ' το χυμένο γάλα. Τα 265,57 ευρώ που συγκεντρώθηκαν, μετά την αφαίρεση της προμήθειας που κράτησε η Paypal και η "Give and Fund", μαζί με ένα συμπληρωματικό ποσό 30 per. ευρώ που προσέθεσα εγώ για να στρογγυλοποιηθεί το ποσό των 300 ευρώ, τα παρέδωσα σήμερα στο Κέντρο φροντίδας σπαστικών παιδιών "Ανοιχτή Αγκαλιά" που εδρεύει στο Κορωπί.

Ευχαριστώ όσους συνδρομητές μου συνέδραμαν, ζητώ συγγνώμη επειδή τους επιβάρυνα οικονομικά και τους ταλαιπώρησα με την λανθασμένη επιλογή μου, και υπόσχομαι ότι δεν θα επαναλάβω ποτέ κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Η επιθυμία μου να πραγματοποιήσω πάντως τον γύρο της Ευρώπης με ένα πεντάμετρο φουσκωτό σκάφος παραμένει ζωντανή και θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι ή το καλοκαίρι του 2021, εφ'  όσον δεν θα έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος