Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μηνυτήρια αναφορά-καταγγελία του Ιωσήφ Παπαδόπουλου κατά πάσης υπεύθυνης Πολιτειακής και Δικαστικής Αρχής.

editorialimageΚαθώς η βλακεία και το θράσος των παραπλανημένων συνεργατών και οπαδών του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο, με τον ίδιο να κρύβεται για να αποφύγει την 8ετή φυλάκιση που του επέβαλε το δικαστήριο της Πάτρας για κακουργηματική υπεξαίρεση, αποφάσισα να υποβάλλω προσφάτως στον Άρειο Πάγο μια μηνυτήρια αναφορά κατά πάσης υπεύθυνης Πολιτειακής και Δικαστικής Αρχής που ενέχεται, ως ηθικός αυτουργός, στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και των πράξεων ενός απατεώνα που ακούει στο όνομα Αρτέμης Σώρρας.

Προς την
Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Αθήνα, 30 Μαρτίου 2017                                         Αριθμ. Πρωτοκ. 2956/30.3.2017

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Του Ιωσήφ Παπαδόπουλου, δημοσιογράφου, κατοίκου Ηλιουπόλεως Αθηνών.

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα,

Καταγγέλλω και μηνύω κάθε εισαγγελικό, δικαστικό ή πολιτειακό λειτουργό ο οποίος με τις λανθασμένες αποφάσεις ή με την αδιαφορία του εξέθρεψε το φαινόμενο Αρτέμη Σώρρα το οποίο, εδώ και πέντε χρόνια ταλαιπωρεί, παραπληροφορεί, διχάζει και εκμεταλλεύεται έναν ολόκληρο λαό, ενώ συγχρόνως ο ίδιος, ο ήδη καταδικασθείς με 8ετή φυλάκιση για κακουργηματική υπεξαίρεση, Αρτέμης Σώρρας, έχοντας ιδρύσει τον πολιτικό φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», δηλώνει ότι προτίθεται να κατέβει ως υποψήφιος πρωθυπουργός στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, σε περίπτωση δε που επιτύχει τον στόχο του να μοιράσει σε κάθε έναν από τους ψηφοφόρους του 20.000 ευρώ!

Η αρχή έγινε με την, παράλογη και αντίθετη στους κανόνες της κοινής λογικής, απόφαση υπ’ αριθμ. 67650/13 του Μονομελούς Πλημμ/κείου Αθηνών, την οποίαν εξέδωσε η δικαστής κα Αικατερίνη Τσέλιου (εισαγγελέας Δημήτριος Νομικός), με την οποίαν αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα για το αδίκημα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων, δεχόμενη συγχρόνως ότι τυγχάνει διαχειριστής ομολόγων αξίας 600 δις δολαρίων!

Έκτοτε, ο Αρτέμης Σώρρας και οι οπαδοί του επιδεικνύουν την απίστευτη αυτή δικαστική απόφαση πιστεύοντας πως απαντούν μ’ αυτόν τον τρόπο στις κατηγορίες εκείνων οι οποίοι με αδιάσειστα στοιχεία αποδεικνύουν ότι τα αμερικανικά ομόλογα είναι προϊόν απάτης και τα 600 δις δολάρια είναι βεβαίως ανύπαρκτα. Απλοί δηλαδή πολίτες και δημοσιογράφοι έκαναν αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν η Δικαιοσύνη, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Υπουργείο Οικονομικών. Να αποδείξουν τα αυταπόδεικτα!

Στις 5 Απριλίου 2013, σύμφωνα με τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας στο "Έθνος της Κυριακής", το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013) που διερευνά τους «εθνοσωτήρες», απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι, σε κάθε περίπτωση, η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα. http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/ta_ntokoumenta_tis_apatis_tou_euergeti_artemi-63867784

Ουδεμία ωστόσο κινητοποίηση των εισαγγελικών Αρχών έγινε, με την Πολιτεία να παρακολουθεί κι’ αυτή αδιάφορα. Αποτέλεσμα αυτής της ανεξήγητης αδιαφορίας της Δικαστικής και της Πολιτικής Εξουσίας ήταν ο πολιτικός φορέας Ε.ΣΥ να γιγαντωθεί, οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα να εξυβρίζουν και να απειλούν όσους εναντιώνονται ή αποκαλύπτουν την απάτη, με αποκορύφωμα τον φόνο της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα από το πρωτοπαλλήκαρο και έναν εκ των στενών συνεργατών του Αρτέμη Σώρρα Χρήστο Μπαλαντίνα.

Και ενώ ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε προσφάτως από Δικαστήριο της Πάτρας με ποινή 8ετούς κάθειρξης και 5ετούς στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων για κακουργηματική υπεξαίρεση, η αστυνομία αδυνατεί να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στη φυλακή!

Η Δικαιοσύνη, αλλά και η Πολιτεία, έχουν με προκλητικό τρόπο αδρανήσει απέναντι στο φαινόμενο Αρτέμης Σώρρας, δίνοντας το δικαίωμα σ’ αυτόν, τους συνεργάτες και τους οπαδούς του να απειλούν, να βρίζουν και να συκοφαντούν όσους δεν τους πιστεύουν και δεν τους ακολουθούν!

Aσχολούμαι, προσωπικώς, με την υπόθεση αυτή από το 2014. Τον Οκτώβριο του έτους εκείνου ζήτησα από τον Δ/ντή της Νομικής Υπηρεσίας της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Βασίλειο Κωτσοβίλη, να μου πει γιατί δεν παίρνει θέση η Τράπεζα της Ελλάδος και η Δικαιοσύνη στην πρόθεση του Αρτέμη Σώρρα να αγοράσει μετοχές τεσσάρων ελληνικών τραπεζών, με την κατάθεση εκ μέρους του, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, ενός ομολόγου αξίας 100 δις δολλαρίων!

Ο κ. Κωτσοβίλης μου απάντησε ότι το νομικό τμήμα της Τ.τ.Ε. είχε παραπέμψει την υπόθεση στον εισαγγελέα. Όταν του ζήτησα να μου πει το όνομα του εισαγγελέα στον οποίον η τράπεζα είχε παραπέμψει την υπόθεση, ο κ. Κωτσοβίλης αρνήθηκε, λέγοντας ότι υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ανακοινώσιμα! Υποβάλλω συνημμένως δύο από τα δεκάδες άρθρα που έχω δημοσιεύσει στο διαδικτυακό περιοδικό μου, τα οποία αναφέρονται στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ζητώ, ως εκ τούτου, την άμεση κινητοποίηση των εισαγγελικών, δικαστικών και πολιτειακών Αρχών, προκειμένου να αποκαλυφθεί ΚΑΙ επισήμως η απάτη, και να οδηγηθούν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προτού θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία εξ αιτίας των προδοτικών επιλογών αυτών που διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας.

Με τιμή
Ιωσήφ Ι. Παπαδόπουλος
Ελεύθερος δημοσιογράφος