Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Οικονομικό και ποιοτικό συμβατικό φουσκωτό; Νίκος Απόκοτος!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

apokotosΟ Νίκος Απόκοτος έτρεχε παλαιότερα σε αγώνες μοτοσυκλετών ενώ παράλληλα διατηρούσε επιχείρηση εμπορίας μοτοσυκλετών στη Νίκαια. Κάποια στιγμή, όταν άρχισε η κρίση και οι τιμές των φουσκωτών σκαφών και των εξωλεμβίων πήραν την ανηφόρα, εστράφη στην κινεζική αγορά ρίχνοντας όμως το βάρος του στα συμβατικά και ποιοτικά φουσκωτά σκάφη, τα οποία στη συνέχεια πήραν το όνομά του!

Ακούγοντας κανείς τις τιμές των φουσκωτών σκαφών που εισάγει ο Νίκος απ' την Κίνα, και συγκρίνοντας συγχρόνως την ποιότητα κατασκευής και τον εξοπλισμό τους, εκπλήσσεται ευχάριστα. Ταιριάζουν απολύτως, θα έλεγε κανείς, με τις ανάγκες της εποχής και την οικονομική δυσχέρεια του κόσμου να απολαύσει μια μικρή έξοδο στη θάλασσα για βόλτα ή για ψάρεμα.

apokotos2Ο Νίκος εισάγει απ' την Κίνα συμβατικά φουσκωτά σκάφη, αλλά και με πολυεστερική γάστρα (κατόπιν παραγγελίας), με ύφασμα pvc ή εναλλακτικώς με hypalon neoprene. Όλα τα σκάφη διαθέτουν αεροθαλάμους μεγάλης διαμέτρου, ειδική βάση για την τοποθέτηση τέντας, τσάντα πλώρης, προσθαφαιρούμενο συρόμενο κάθισμα με ενσωματωμένη τσάντα, φουσκωτό ή αλουμινένιο πάτωμα, ειδικούς κρίκους για τη φόρτωση του φουσκωτού σε cruiser ή ιστιοπλοϊκό, ειδική υποδοχή για τα κουπιά, καλαμοθήκες, ράουλο και οδηγό για την άγκυρα, χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά κ.λπ.

Ανάλογη είναι και η γκάμα μικρής ιπποδύναμης τετράχρονων και ηλεκτρικών εξωλεμβίων που εισάγει απ' την Κίνα.

Εδώ και δύο εβδομάδες ο Νίκος Απόκοτος μετακόμισε σε νέο κατάστημα, στο Χαϊδάρι, επί της Λεωφόρου Αθηνών 273, τηλ. 210 4256 779 - 6978758496
https://www.apokotos.gr/apokotos/index.php

Δείτε εδώ το βίντεο από την επίσκεψή μου στον χώρο του Νίκου Απόκοτου : https://www.youtube.com/watch?v=T7GNjLQfsto