Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Διεθνής διάκριση σχεδιασμού για τα ελληνικά φουσκωτά σκάφη "Tropida".

Διεθνής διάκριση.

tropidaawardΜε έναν μεγάλο διεθνή τίτλο τιμήθηκε η ελληνική εταιρεία κατασκευής φουσκωτών σκαφών TROPIDA και ο σχεδιαστής Τάκης Σαμαρτζής, βραβευόμενος με το A’ DESIGN AWARD IN YACHT & MARINE VESSELS CATEGORY από το INTERNATIONAL DESIGN ACADEMY.

Το μεγάλο αυτό βραβείο αφορά στον σχεδιασμό του νέου δημιουργήματος της εταιρείας, το COSMIC 39, ένα super rib 12 μέτρων με πολλά καινοτομικά στοιχεία και προσεγγίσεις τόσο στην γάστρα, όσο και στο κατάστρωμα, με ιδιαίτερη μελέτη σε αεροδυναμική, εργονομία και αισθητική.

tropida3Ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, και έχοντας να ανταγωνιστεί μεγαθήρια super yachts των 100 και πλέον μέτρων, το rib της TROPIDA κατάφερε να εντυπωσιάσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής που απαρτίζονται από επιφανείς δημοσιογράφους, καταξιωμένους σχεδιαστές, κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες.

Αυτή τη στιγμή το σκάφος βρίσκεται στην διαδικασία κατασκευής του, ενώ ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός νέου πρωτοποριακού project το οποίο θα συμπληρώσει την γκάμα της εταιρείας.

irontrophy tropida5 tropida18 tropida9

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΛΕΩΦ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΒΑΡΗΣ 11 ,ΚΟΡΩΠΙ  19400
ΤΗΛ. 030-210602246
WWW.TROPIDA.GR
EMAIL. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  
             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.