Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέο πρωτοποριακό ηλεκτροκίνητο ποδήλατο θαλάσσης "SEA-BI"

Παρουσίαση : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

sea bikeΈνα νέο πρωτοποριακό ηλεκτροκίνητο ποδήλατο θαλάσσης έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση "BOAT AND FISHING" που πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο στον εκθεσιακό χώρο της HELLEXPO της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Το νέο αυτό "παιγνίδι" της θάλασσας, και όχι μόνο, είναι δημιούργημα του μηχανολόγου κ. Ηλία Kουτσάκη και ακούει στο όνομα "SEA - BI". Διαθέτει πετάλια με φτερωτή, για την κίνησή του στο νερό, αλλά έχει τη δυνατότητα να εφοδιαστεί και με ηλεκτρικό κινητήρα πρόωσης.

Στην πλήρως εξοπλισμένη έκδοση περιλαμβάνονται δεύτερο κάθισμα, βάσεις για τοποθέτηση φακού, βιντεοκάμερας, κινητού τηλεφώνου, tablet και καλαμιού ψαρέματος, υποβρύχια φώτα, ηλεκτρικός κινητήρας και μπαταρία, άγκυρα inox, κουπί και μπαγκαζιέρα. Οι αεροθάλαμοι μπορούν να κατασκευαστούν από Hypalon Neoprene ή από PVC, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Το "SEA-BI" προσφέρεται στην τιμή των 2.100 ευρώ στη βασική του έκδοση, 2.500 ευρώ με το 90% των αξεσουάρ που βλέπουν οι επισκέπτες της έκθεσης, και 1.000 ευρώ επιπλέον με πλήρη εξοπλισμό, ηλεκτρικό κινητήρα πρόωσης και μπαταρία. Το συνολικό βάρος του (χωρίς τον κινητήρα και τη μπαταρία) είναι 30 κιλά και μπορεί να τοποθετηθεί κατά τη μεταφορά στη σχάρα του αυτοκινήτου.

Κατασκευαστής :

MIMAIR High Tech Labs, Αγ. Σαράντα 19, Μοσχάτο. Τηλ. : 2104820851 - 6944 696178

Web : www.sea-bi.com

e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.